Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2020 09:57
1302255

XXX.XXX.128.45

Dobrý den.
Poraďte prosím, kam se špačkem. Před časem mi děti přinesly malého špačka, našly ho ve spadlé budce spolu se třemi mrtvými. Já jsem ho dokrmil a teď nevím co s ním. Už se krmí sám, ale do přírody ho vrátit nemohu. Kam tedy s ním?

29.5.2020 14:19
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Voliéra? v přírodě by nepřežil tak jestli ho sám nechcete tak najděte někoho kdo si ho veme....

29.5.2020 14:33
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.144.27

1302255 napsal(a):
Dobrý den.
Poraďte prosím, kam se špačkem. Před časem mi děti přinesly malého špačka, našly ho ve spadlé budce spolu se třemi mrtvými. Já jsem ho dokrmil a teď nevím co s ním. Už se krmí sám, ale do přírody ho vrátit nemohu. Kam tedy s ním?

ještě je varianta, dát ho do záchranné stanice, naše stupidní zákony nedovolují držet špačka bez potřebných dokladů doma, ač byl zachráněn, já si tenkrát nabil hubu se zachráněným mlokem, měl jsem docela problémy, když jsem se nechtěně prořekl že jsem ho zachránil, měl ho doma a nějaký aktivista mě prásknul.

29.5.2020 19:25
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Luboš Jedlinský napsal(a):
ještě je varianta, dát ho do záchranné stanice, naše stupidní zákony nedovolují držet špačka bez potřebných dokladů doma, ač byl zachráněn, já si tenkrát nabil hubu se zachráněným mlokem, měl jsem docela problémy, když jsem se nechtěně prořekl že jsem ho zachránil, měl ho doma a nějaký aktivista mě prásknul.

záchrána stanice je určitě možnost, ale né vždy vezmou zachráněné jedince běžného/neohroženého druhu
(vyzkoušeno s hrdličkou)

29.5.2020 21:54
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Luboš Jedlinský napsal(a):

Naprostý souhlas. Píšete, že nějaký aktivista. To nebyl aktivista, ani ochránce přírody, možná ochránce zvířat, ale nerad bych se i těch dotk.l
Tito lidé, kteří o přírodě vědí moc málo se snaží pomáhat a do detailu dodržovat zákony, což je základ demokracie., ale ono to tak černobílé není.
Kdo ví, tak souhlasí, kdo neví, ať kritizuje.

10.7.2020 02:42
Birdsong

XXX.XXX.71.4

Špačka můžete pustit bez problémů do přírody,Babiš je ze Slovenska a také trefí...Tento pták není omezen vlivem domácího prostředí.Řimák

Přidejte reakci

Přidat smajlík