Výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky asi 70ks cena od 400...
400 KčValentko
XXX.XXX.116.66
Hošo
napsal(a):
Poradíte někdo kde nyní sehnat umělou sepii? Na burze kupujeme, ale nyni nejsou...
Sepiovú kosť nájdete v každom zverimexe. Stačí sa iba poobzerať. Ja ju kupujem v jednom zverimexe v leviciach a tam kupujem aj krmivo. Naozaj dobrý obchod a takých je už málo.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Co přímo u výrobce? http://www.sepibone.com/category/sepi-kost-pro-papousky-a-exoticke-ptactv/2
Hošo
napsal(a):
Děkuji, už objednávám u vyrobce
Osobně je kupuji zde - http://www.volieryzelinka.cz/umela-sepiova-kost-10-ks/
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Kupuji od pana Čajky,hned když s tím začal,má na umělé sepiovky atest,spokojenost.Chovám od andulek po velké ary,absolutně bez problému.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
henrich
Kdyby byla samá sádra,tak to ptákům nedám,nechal jsem si od pana Čajky předložit atest včetně složení.Jinak jsem to dělal kdysi sám,odléval do sadbovačů,ale nemíním se s tím zabývat když to někdo dělá na profesionální úrovni za dobrou cenu.
Majda 13
napsal(a):
Byl by nějaký kontakt na pana Čajku, který vyrábí umělé sepiové kosti. Vždy jsem kupoval v Týništi, momentálně zatím bez burz, zásoby dochází. Pokud by někdo věděl ještě i o někom jiném, budu za info rád. Děkuji.
Dobrý deň,poslal som Vám požadovaný kontakt do osobných správ.
pavel88
XXX.XXX.33.57
Dobrý večer,také bych chtšl poprosit o kontakt na pana Čajku.Děkuji
pavel88
napsal(a):
Dobrý večer,také bych chtšl poprosit o kontakt na pana Čajku.Děkuji
Dobrý večer,nemám možnosť Vám poslať kontakt na pána Čajku nakoľko ho posielam do správ diskutujúceho a vy máte profil utajený čiže máte smolu iba ak by ste vytvoril nový nick ako má byť,ďakujem za pochopenie
vegh
napsal(a):
Ja vyrábám už 40-rokov a sádru dávám len 5%
Škoda, že jsem ji od Vás někde nekoupil. Rád bych ji měl v ruce, co je to zač.Ta sádra je ideální pojivo, ale i hašené vápno s trochou jílu splní podobný efekt
Ty sádrové z burz nejsou pro drobné exoty pro tvrdost a papoušci je drtí na prášek, protože jsou příliš jemné struktury.
Mohou obsahovat optimální složení minerálů a i já je občast drtil do vaječné míchanice. Tím nedošlo k plýtvání. Ale i přírodní sepie je pro papouška plýtvání. Rozdrtí ji hned, jako hračku.
Zkoušel jsem vlastní výrobu, ale chce to čas a musí to člověka bavit .Lepší je koupit. Vše je o množství a financích.
Chovám volně holuby, 10 párů staroněmeských racků. Mají holubí grit, chodí po zahradě.
Dcera rekonstruuje 300 let starou chaloupku, vedle staví nový domeček. Ti holubi jsou u starých základů a zobají vyházenou písčitou zeminu, jako by to bylo zrní. O grit jaksi nezájem.
Asi to naberu pro exoty.
Rád se nechám poučit.
Andulkyabc
XXX.XXX.90.225
Zdravím,
odebírám už léta od výrobce z Přerova. Má i vlastní e-shop. Naprostá spokojenost, ptákům vyhovuje nejvíce.
www.sepibone.com
Dobrý den,
nemáte někdo kontakt na pána, který vždy prodává na trhu v Týništi "sepiovky" balené mmj. po 100ks za cca 250 kč? Vozil jsem je některým starším chovatelům z mého okolí a ti mě zase prosí o sehnání. Zkoušel jsem volat kde mě napadlo, ale kontakt jsem nesehnal. Mívá tam dvě stanoviště, prodává myslím i budky, kalendáře atd.
Děkuji, Jirka
georg
napsal(a):
Dobrý den,
nemáte někdo kontakt na pána, který vždy prodává na trhu v Týništi "sepiovky" balené mmj. po 100ks za cca 250 kč? Vozil jsem je některým starším chovatelům z mého okolí a ti mě zase prosí o sehnání. Zkoušel jsem volat kde mě napadlo, ale kontakt jsem nesehnal. Mívá tam dvě stanoviště, prodává myslím i budky, kalendáře atd.
Děkuji, Jirka
cajkajosef@seznam.cz
marekio
XXX.XXX.22.56
dobrý den, mohol by som vás tiež poprosiť kontakt na pána čajku? dakujem
marekio
XXX.XXX.22.56
Karel1979
napsal(a):
Stačí si přečíst celé vlákno a najděte co hledáte
ale myslel som tel kontakt mejl som videl