Andulka černá blackface

Prodám Andulku vlnkovanou - dobrý den, prodávám andulky různé barvy mladé a...
1500 KčZdravím, hned na úvod, foto není moje je z netu, ale zaujala mě hodně nebo nic podobného jsem neviděl a ani nevím jestli se u nás chová a odchováva a proto se ptám tady jestli někdo nevíte něco víc o této mutaci a případné koupi. Děkuji za normální odpovědi a hold ty nenormální snad překousnu! Zappe 😎
Valentko
XXX.XXX.116.66
Musí to byť nejaká nová mutácia. Osobne som ju nevidel ale videl som ju na facebooku. Nejaký arab tam dal foto anduliek ktoré vyzerali dosť podobne. V mutáciách sa nevyznám ale na 95% je to rovnaká mutácia. Sú to veľmi pekne sfarbené andulky a určite sú dosť drahé. Ešte nejaký čas potrvá kým sa rozšíria o iných kútov sveta.
Pro upřesnění,
1,0 je běžně chovaná kombinace tmavomodrá (D modrá) žlutolící dominantní australská straka perlová. Žádná recesívní, jak je mylně uváděno. Samička totéž, ale tím nasvícením je vše zkreslené.
Učebnicový příklad, jak někoho uvést v omyl nasvícením, případně použitím filtrů ... a potom třeba požadovat horentní sumu ....
Přeji hezký den
BV
z jarda
napsal(a):
Zdravím, hned na úvod, foto není moje je z netu, ale zaujala mě hodně nebo nic podobného jsem neviděl a ani nevím jestli se u nás chová a odchováva a proto se ptám tady jestli někdo nevíte něco víc o této mutaci a případné koupi. Děkuji za normální odpovědi a hold ty nenormální snad překousnu! Zappe 😎
Nie to moc ložíté odchovať.páríťe duhové x perlastraku a už.2-generácie objaví.ja som na to špecielizoval pred 3o-my.rokmi.ked podeťe pozorní tak u vykupákov sa najde toťiž ktoré chovaju vo velkom pre vykup tie to neréšia.daju za vykupnu cenu.
Valentko
XXX.XXX.116.66
vegh
napsal(a):
Nie to moc ložíté odchovať.páríťe duhové x perlastraku a už.2-generácie objaví.ja som na to špecielizoval pred 3o-my.rokmi.ked podeťe pozorní tak u vykupákov sa najde toťiž ktoré chovaju vo velkom pre vykup tie to neréšia.daju za vykupnu cenu.
Mohli by ste uviesť ako vyzerá tá perlostraka. Pripadne dať foto(to by bolo lepšie) tej perlostraky. V mutáciách sa veľmi nevyznám a chcel by som vedieť ako vyzerá tá perlostraka. Chcel by som sa pokusiť odchovať take mladé ako uviedol z jarda. Veľmi sa mi ľúbia. Dúhovú andulku mám. Prajem všetkým pekný deň.
Valentko
napsal(a):
Mohli by ste uviesť ako vyzerá tá perlostraka. Pripadne dať foto(to by bolo lepšie) tej perlostraky. V mutáciách sa veľmi nevyznám a chcel by som vedieť ako vyzerá tá perlostraka. Chcel by som sa pokusiť odchovať take mladé ako uviedol z jarda. Veľmi sa mi ľúbia. Dúhovú andulku mám. Prajem všetkým pekný deň.
do páru perlové x strakaté polovica bude perlastraka.