Kobaltová recesívní straka žlutolící perlová

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2020 14:43
z jarda

XXX.XXX.139.214

Zdravím, hned na úvod, foto není moje je z netu, ale zaujala mě hodně nebo nic podobného jsem neviděl a ani nevím jestli se u nás chová a odchováva a proto se ptám tady jestli někdo nevíte něco víc o této mutaci a případné koupi. Děkuji za normální odpovědi a hold ty nenormální snad překousnu! Zappe 😎

Valentko

5.6.2020 15:28
Valentko

XXX.XXX.116.66

Musí to byť nejaká nová mutácia. Osobne som ju nevidel ale videl som ju na facebooku. Nejaký arab tam dal foto anduliek ktoré vyzerali dosť podobne. V mutáciách sa nevyznám ale na 95% je to rovnaká mutácia. Sú to veľmi pekne sfarbené andulky a určite sú dosť drahé. Ešte nejaký čas potrvá kým sa rozšíria o iných kútov sveta.

5.6.2020 17:40
z jarda

XXX.XXX.139.214

Ano přesně je to stejné foto.... A přiznám se, že cenu bych vůbec neřešil, kdyby byli k mání! Neskutečná mutace! Zappe

5.6.2020 17:44
vabl

XXX.XXX.0.251

Pro upřesnění,
1,0 je běžně chovaná kombinace tmavomodrá (D modrá) žlutolící dominantní australská straka perlová. Žádná recesívní, jak je mylně uváděno. Samička totéž, ale tím nasvícením je vše zkreslené.
Učebnicový příklad, jak někoho uvést v omyl nasvícením, případně použitím filtrů ... a potom třeba požadovat horentní sumu ....
Přeji hezký den
BV

5.6.2020 17:52
vegh

XXX.XXX.33.166

z jarda napsal(a):
Zdravím, hned na úvod, foto není moje je z netu, ale zaujala mě hodně nebo nic podobného jsem neviděl a ani nevím jestli se u nás chová a odchováva a proto se ptám tady jestli někdo nevíte něco víc o této mutaci a případné koupi. Děkuji za normální odpovědi a hold ty nenormální snad překousnu! Zappe 😎

Nie to moc ložíté odchovať.páríťe duhové x perlastraku a už.2-generácie objaví.ja som na to špecielizoval pred 3o-my.rokmi.ked podeťe pozorní tak u vykupákov sa najde toťiž ktoré chovaju vo velkom pre vykup tie to neréšia.daju za vykupnu cenu.

5.6.2020 18:03
atobajus

XXX.XXX.195.189

Není to mutace, ale kombinace běžných mutací. Koho to baví a vyzná se v dědičnosti, tak si ji může vhodným pářením odchovat a kdo ne, tak ji určitě najde na některé burze.

5.6.2020 18:04
z jarda

XXX.XXX.139.214

Aha a nemáte náhodou kontakty? Děkuji Zappe

Valentko

5.6.2020 20:15
Valentko

XXX.XXX.116.66

vegh napsal(a):
Nie to moc ložíté odchovať.páríťe duhové x perlastraku a už.2-generácie objaví.ja som na to špecielizoval pred 3o-my.rokmi.ked podeťe pozorní tak u vykupákov sa najde toťiž ktoré chovaju vo velkom pre vykup tie to neréšia.daju za vykupnu cenu.

Mohli by ste uviesť ako vyzerá tá perlostraka. Pripadne dať foto(to by bolo lepšie) tej perlostraky. V mutáciách sa veľmi nevyznám a chcel by som vedieť ako vyzerá tá perlostraka. Chcel by som sa pokusiť odchovať take mladé ako uviedol z jarda. Veľmi sa mi ľúbia. Dúhovú andulku mám. Prajem všetkým pekný deň.

6.6.2020 12:28
vegh

XXX.XXX.123.210

Valentko napsal(a):
Mohli by ste uviesť ako vyzerá tá perlostraka. Pripadne dať foto(to by bolo lepšie) tej perlostraky. V mutáciách sa veľmi nevyznám a chcel by som vedieť ako vyzerá tá perlostraka. Chcel by som sa pokusiť odchovať take mladé ako uviedol z jarda. Veľmi sa mi ľúbia. Dúhovú andulku mám. Prajem všetkým pekný deň.

do páru perlové x strakaté polovica bude perlastraka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík