Prodám

Prodám Papouška Alexandřina lutino - papoušek alexandřin lutino 8.4 rok 24...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na toto zbarvení křídel-lemování , jestli je to mutace, nebo modifikace, nebo co to je. Je to tříletý samec a má to od malička pořád stejné. Oba rodiče jsou klasické lutino a jeho sestra a bratr to nemají. Bohužel zatím od něj nemám žádný odchov. Díky za odpověď a přeji hezký den.
To se fakt nikdo nevyjádří?
Díky za názor. Přidá někdo další?
U neofémy ozdobné lutino, která má také dědičnost ne vázanou na pohlaví se vyskytují podobně zbarvení ptáci, ale nevím jak se ta mutace jmenuje, pokud by to byla mutace.
Ja mam takéto albina po prepereni všetko ostalo a pribudlo viac modrej
Ano,ten muj lutino má také takový nádech do zelena.Není tak čistě a intenzivně žlutý po celém těle jako jeho samice. To albino je samec ?
Že by to byl ten samec žlutý pastel?? Přidá někdo svůj názor nebo zkušenost?
Díky 👍 Ještě někdo přidá názor?
Nebo má někdo podobné princezky?
alfonzo
XXX.XXX.0.243
dany0317
Dobrý den,jestli je prodáte,nebo jejich rodiče od kterých pochází ten samec,uděláte neskutečnou hloupost.Jsem z daleka ,jinak bych je koupil.U podobných odchylek ve zbarvení se musí vydržet s tím pracovat.Zde se nejedná o křížence,ale čisté prince,moc se o ně nezajímám.Bude to recesivní,vylezl samec od dvou štěpitelných rodičů,kteří na to oba štěpějí.Poslal bych ho zpět na matku,pokud se to objeví,je to mutace.Také to může být modifikace,ale za zkoušku to stojí.
Jeho rodiče jsem viděl když jsem si je bral. Jejich majitel je už ale prodal, takže zpět na matku ho už dát nemůžu, ale mám jeho bratra a i sestru. A jsou na prodej.
Máte pravdu,vždy to byli samci.Zvláštní,že?