Andulka 5 let v domácnosti, chci ji dát ven do voliery

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2020 13:37
Zuzana Pokorná

XXX.XXX.57.6

Dobrý den, mám doma 2 andulky, jeden má 5 let a druhý 2 roky. Celý svůj život jsou uvnitř v bytě mají dvě klece a létají po bytě. Tak se chci zeptat jestli je dobré, jelikož se stěhuji, dát andulky ven do voliery, jaká by byla jejich reakce na pobyt venku, a jestli by to zvládly myslím venkovní pocasi? Děkuji

22.6.2020 17:18
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Určitě to zvládnou, spíš až začnou vedra tak jim dejte na střechu nějaké stínění aby nebyly celý den na sluníčku. Určitě si budou lebedit.

22.6.2020 19:29
Zuzana Pokorná

XXX.XXX.59.128

Dobrá, děkuji za radu 🙂 akorat my po nich bude smutno když budou tak zavření, a nebudu si moct sněmi hrát 😃 Nedá se nic dělat

23.6.2020 15:54
Mohy

XXX.XXX.246.222

Dobrý den, taky jsem letos stěhoval andulky zvyklé na domov ven do voliéry a vše v pohodě. Jen nezapomenout na nějakou ochranu před větrem a deštěm. Jen bacha na tuhé zimy, chce to zálet, nebo minimálně něčím "obalit" voliéru :)

23.6.2020 19:59
Valentko

XXX.XXX.100.59

Mohy napsal(a):
Dobrý den, taky jsem letos stěhoval andulky zvyklé na domov ven do voliéry a vše v pohodě. Jen nezapomenout na nějakou ochranu před větrem a deštěm. Jen bacha na tuhé zimy, chce to zálet, nebo minimálně něčím "obalit" voliéru :)

Anduljy zálet nepotrebuju. To je všeobecná informácia.

23.6.2020 22:05
Mohy

XXX.XXX.246.222

Valentko napsal(a):
Anduljy zálet nepotrebuju. To je všeobecná informácia.

Proto pak dodávám " Nebo něčím "obalit" voliéru" Každopádně přes zimu bych je úplně odkryté nenechával.

24.6.2020 07:28
zosrnia

XXX.XXX.214.30

Zuzana Pokorná napsal(a):
Dobrý den, mám doma 2 andulky, jeden má 5 let a druhý 2 roky. Celý svůj život jsou uvnitř v bytě mají dvě klece a létají po bytě. Tak se chci zeptat jestli je dobré, jelikož se stěhuji, dát andulky ven do voliery, jaká by byla jejich reakce na pobyt venku, a jestli by to zvládly myslím venkovní pocasi? Děkuji

To ste im mohli dopriať už skôr,nie až po piatich rokov rozmýšľate že ich dáte von do voliéry,prepáčte my za môj názor,ďakujem.

24.6.2020 19:18
Zuzana Pokorná

XXX.XXX.59.128

Přečtěte si prosím znovu příspěvek 🙂 andulky jsem měla na bytě kam bych je asi dle vašeho nazoru měla dát?? Momentálně se stěhuji na barák a chci je mít venku co na tom nechápete 🙂 píšete dopřát jim volnost ve voliere, ja myslim ze když byli celý den puštění po bytě, měli volnosti dost

24.6.2020 19:23
Zuzana Pokorná

XXX.XXX.59.128

Děkuji za radu 🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík