Andulky Příbram

Prodám Andulku vlnkovanou - Loňské kroužkované andulky z celoroční venkovní...
250 KčDobrý den, mám doma 2 andulky, jeden má 5 let a druhý 2 roky. Celý svůj život jsou uvnitř v bytě mají dvě klece a létají po bytě. Tak se chci zeptat jestli je dobré, jelikož se stěhuji, dát andulky ven do voliery, jaká by byla jejich reakce na pobyt venku, a jestli by to zvládly myslím venkovní pocasi? Děkuji
Mohy
napsal(a):
Dobrý den, taky jsem letos stěhoval andulky zvyklé na domov ven do voliéry a vše v pohodě. Jen nezapomenout na nějakou ochranu před větrem a deštěm. Jen bacha na tuhé zimy, chce to zálet, nebo minimálně něčím "obalit" voliéru :)
Anduljy zálet nepotrebuju. To je všeobecná informácia.
Zuzana Pokorná
napsal(a):
Dobrý den, mám doma 2 andulky, jeden má 5 let a druhý 2 roky. Celý svůj život jsou uvnitř v bytě mají dvě klece a létají po bytě. Tak se chci zeptat jestli je dobré, jelikož se stěhuji, dát andulky ven do voliery, jaká by byla jejich reakce na pobyt venku, a jestli by to zvládly myslím venkovní pocasi? Děkuji
To ste im mohli dopriať už skôr,nie až po piatich rokov rozmýšľate že ich dáte von do voliéry,prepáčte my za môj názor,ďakujem.
Přečtěte si prosím znovu příspěvek 🙂 andulky jsem měla na bytě kam bych je asi dle vašeho nazoru měla dát?? Momentálně se stěhuji na barák a chci je mít venku co na tom nechápete 🙂 píšete dopřát jim volnost ve voliere, ja myslim ze když byli celý den puštění po bytě, měli volnosti dost