Prodám

Prodám Aru araraunu - Prodám Ara Ararauna bez kroužku a dna 05/2024 za 1500...
15000 KčNikola22
XXX.XXX.168.98
Zdravím,
pořídila jsem si na dokrmení aru (důvod chovatele k prodeji neodstavených mláďat je, že samice je odstrkovala a chovatel neměl čas je krmit, tak jsem se jednoho ujala).
Teď je mu 37 dní a váží 382 g (vážený před krmením) a přijde mi to málo, přitom dobře tráví, je krmen pravidelně a dostává 30-35 ml kašičky a pomalu navyšujeme dávku.
Je to problém nebo to je třeba genem že bude drobnější po jednom z rodičů?
Předem děkuji za rady a odpovědi.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Jaké máte zkušenosti s dokrmováním papoušků a co jste případně dokrmila?V jakých podmínkách mládě odchováváte?Nepíšete čím krmíte a kolik,35ml je za den,týden?Dotaz je strohý nedokonalý,nejsme vševědi.
Tinkainka
XXX.XXX.77.5
Dávajte mu viacej. Dáva sa 10% váhy jedinca dokrmovacky na jedno kŕmenie. Váha je dosť malá. Mate ho v inkubatore, alebo je už vonku. Mal by byť ešte v inkubatore. Pri správnej teplote pekné rastie.
Nikola22
XXX.XXX.168.98
Mám ho v boxu (inkubátoru) s teplotou 31-32°
Dávala jsem mu 30-35ml kaše každé krmení (samozřejmě ne když mu bylo 20 dní, to zvládl max 20 ml každé krmení)
Teď jsem mu dala 40 ml
Abych pravdu řekla tak jsem se bála dávat mu hodně protože jsem četla že někdo dával až moc a ten Papoušek se asi udusil a umřel tak jsem dostala strach aby se to mi to nestalo taky
Je možné že jsem mu tedy dávala málo a proto pribyra tak pomalu?
Tinkainka
XXX.XXX.11.163
Ja osobné každý deň vážim a podľa toho dostáva dávku. A tiež sa mi osvedčilo kŕmiť A19 lepšie rastu ako od Kayte. Ale to je len moja skúsenosť.