KOUPÍM papoušek královský - žlutý

Prodám Papouška královského žlutého - Koupím samičku papoušek královský - ž...
Zdravím,
kolik vajíček vám snáší králováci? Mám už 11, ale stále na nich nesedí.
Mně letos snesla samice r16 těchto 9. Z nich 5plných, zasedala na 3.vejce a podle počátku líhnutí byla první vejce prázdná.
Loni měla 5čistych a ještě navíc mimo budku.
Keny3d
napsal(a):
Zdravím,
kolik vajíček vám snáší králováci? Mám už 11, ale stále na nich nesedí.
Když jsem měl ještě králováky, tak mi samice nanesla 13 vajec chvíli seděla chvíli ne a po prosvícení na nich byly drobné trhlinky, jak se je snažila zasednout. No tak jsem vajíčka vyházel a budku na 10 dní zavřel po otevření nanesla další čtyři vejce a všechny vyseděla a odchovala mladé až na bidlo.
Dnes 12ks vyhodím je a uvidím jestli bude mít zájem o budku a co se bude dít
schwab
XXX.XXX.41.218
Já bych to ještě nechal. Penantka mi letos nanesla celkem 15 vajec a zasedla teprve po 13. sneseném vejci. Oplozených bylo 11, ale vyklubalo se 7 mláďat , zárodky v těch dříve snesených postupně odumřely.
Uživatel s deaktivovaným účtem
U nás letos samice r.2018 už snesla 13 vajec. První snesla venku ve výletu, přendala jsem ho do budky. Poté nesla tam. Pár jich rozbila, tak jsem z 11 ks nechala jen 4 opravdu pěkná. Pak snesla další 2 a do budky leze. Tak uvidíme.
Mne zniesla rozela lutino 25 vajec, ale prvých 15 porozbíjala alebo poprevalovala a vôbec nesedela len stále hrabala. Ukľudnila sa až pri posledných 10-tich, na ktorých potom sedela cca. týždeň a potom z nich zišla. Na prvých 3 už bolo pri presvietení vidieť zárodky. Odvtedy je už asi mesiac a v búdke už nebola ani raz. Vajíčka som samozrejme vyhodil.