Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2020 20:56
Valentko

XXX.XXX.100.59

Dobrý deň, chcem sa vás spýtať že čo by ste mi poradili že aké lieky ( nejaké dostupné antiparazitiká ) boli vhodné pre chorú andulku. Už nejaký čas som si všimol že dost veľa spí s našuchorením perím ale na druhej strane žerie, pije a perie si zvykne čistiť. Neviem co jej môže byt ale je dost možné že je zaparazitovaná. Preto som na nette hľadal nejaké ucinné antiparazitikum ktoré sa rozpustí vo vode. Keď mate skusenosti s nejakými tak budem rád za vaše tipy. Na internete som nic take nenasiel.

16.7.2020 21:10
miladas

XXX.XXX.185.25

Na určování nemocí jsou veterináři, kteří také prodají příslušné léky. Léky ani antiparazitika nejsou volně prodejné. Tohle po internetu nikde nehledej.

16.7.2020 21:49
eli22

XXX.XXX.58.41

Valentko napsal(a):
Dobrý deň, chcem sa vás spýtať že čo by ste mi poradili že aké lieky ( nejaké dostupné antiparazitiká ) boli vhodné pre chorú andulku. Už nejaký čas som si všimol že dost veľa spí s našuchorením perím ale na druhej strane žerie, pije a perie si zvykne čistiť. Neviem co jej môže byt ale je dost možné že je zaparazitovaná. Preto som na nette hľadal nejaké ucinné antiparazitikum ktoré sa rozpustí vo vode. Keď mate skusenosti s nejakými tak budem rád za vaše tipy. Na internete som nic take nenasiel.

Souhlas s názorem výše. Jenom upřesním, pokud by andulka byla jinak nemocná, tak jí aplikací antiparazitika můžete až fatálně uškodit.

18.7.2020 13:34
miladas

XXX.XXX.185.25

Jak to vypadá s andulkou?

18.7.2020 13:46
Valentko

XXX.XXX.125.202

miladas napsal(a):
Jak to vypadá s andulkou?

Bohuziaľ som ju dnes nasiel v bidke mŕtvu. Nevyzeralo to s ňou az tak strasne zle a preto som nepredpokladal že dnes nam uhynie. Je mi to ľuto a uz som ju stihol aj zakopat. Uz nikdy viac nebudem kupovat andulky vo zverimexe lebo mam podozrenie že sne ju chorú už kúpili. UŽ NIKDY VIAC.

Přidejte reakci

Přidat smajlík