Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2020 09:47
zaza03

XXX.XXX.213.151

Dobrý den,

chystame sa postavit volieru (8,5m x 2,5m), kde chcem chovat nejaké sliepky, holuby, obcas kacice, no a chcela by som tam mat pustené aj andulky. nie vela, len tak pre potesenie :-) plánovala som tam dať aj búdky, nech maju sem tam malé...ale babka, ktorá chová podobne, má holuby pri sliepkach, predvcerom jedno mlade nestastne vypadlo z hniezda a sliepky ho uklovali :-( s velkymi vychadzaju v pohode. holuby su krmene na policke, sliepky na zemi...ked sa holub prechadza dolu a ide prilis blizko k sliepke, tak ho sliepka odozenie, ale iank nazivaju bez hadok. tak ma napadlo, ze ako vlastne andulky vyvadzaju mlade von, hned budu vediet preletiet na konár, alebo tiez mozu padnut dole :-( ?

Dakujem.

18.7.2020 09:53
kubanec

XXX.XXX.103.242

Zkuste hádat .....

18.7.2020 10:06
venavi

XXX.XXX.56.208

Nezlobte se, ale ještě jsem neviděla chovatele, který by měl papoušky dohromady se slepicema
a kačenama. Všichni víme, jak se tato drůbež chová sama k sobě a ne ještě dohromady
s papouškem. A už vůbec nemluvím o hygieně a přenosu nemocí. Pro potěšení si nechte pouze
slepice, kačeny a holuby.

18.7.2020 10:53
kareta

XXX.XXX.174.156

Chudák ten člověk, který si vedle vás někdy položí přepravku třeba na burze na stůl, nebo ten co si od vás koupí andulku. To bude mít doma čmelíků.

18.7.2020 13:52
Valentko

XXX.XXX.125.202

zaza03 napsal(a):
Dobrý den,

chystame sa postavit volieru (8,5m x 2,5m), kde chcem chovat nejaké sliepky, holuby, obcas kacice, no a chcela by som tam mat pustené aj andulky. nie vela, len tak pre potesenie :-) plánovala som tam dať aj búdky, nech maju sem tam malé...ale babka, ktorá chová podobne, má holuby pri sliepkach, predvcerom jedno mlade nestastne vypadlo z hniezda a sliepky ho uklovali :-( s velkymi vychadzaju v pohode. holuby su krmene na policke, sliepky na zemi...ked sa holub prechadza dolu a ide prilis blizko k sliepke, tak ho sliepka odozenie, ale iank nazivaju bez hadok. tak ma napadlo, ze ako vlastne andulky vyvadzaju mlade von, hned budu vediet preletiet na konár, alebo tiez mozu padnut dole :-( ?

Dakujem.

To vás ako napadlo. Ked chcete andulky tak im postavte ďalšiu voliéru alebo nejakú klietku.

18.7.2020 19:41
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

Za ta léta jsem se již setkal s různými lidmi, někteří mne ale stále svými nápady dokáží překvapit.
A co tučňáky,o těch jste ještě neuvažovala?

18.7.2020 20:42
zaza03

XXX.XXX.213.151

dobry vecer. dakujem za reakcie, zial ani jedna slušná, ale aspon ste sa zhodli, ze to nie je dobry napad :-)
mame s detmi obehanych zopar mini farmiciek a velmi ma zaujali spolocné voliery, kde sa chovalo vsetko mozne - morky, kacky, husy, sliepky, holuby, rozne druhy papagajov, kraliky, morcata pokope (rozne kombinacie, nie vsetko vymenovane pokope, aby ste ma nechytali za slovicka) a tak, ked uz sme si konecne splnili sen a postavili si domcek, tak som si chcela splnit dalsi sen.

18.7.2020 21:00
Querido

XXX.XXX.94.146

Mladé andulky budú na zemi , takže sliepy ich zlikvidujú , taktiež zo sliepok ak majú vosky tak napadnú aj andulky

18.7.2020 21:29
zaza03

XXX.XXX.213.151

Querido napsal(a):
Mladé andulky budú na zemi , takže sliepy ich zlikvidujú , taktiež zo sliepok ak majú vosky tak napadnú aj andulky

dakujem za reakciu. takze rozmnozovanie tam vobec nepripada v uvahu, ale chov spolu s dospelakmi skusim :-) velmi ma fascinuje, ked si vo velkej voliere vtaky volne lietaju najprv asi pridu andulky, nech si voliery odsleduju, naucia sa, kde maju krmenie, vodu, konare, a potom pribudnu sliepocky

hej, choroby su asi najvacsi strasiak spolocneho chovu zvierat. cim viac druhov/kusov pokope, tym vacsia kalamita v pripade choroby.
ale dufam, ze so zdravym krmenim a pripadnym veterinarnym dohladom to zvladneme ku spokojnosti vsetkych :-)

18.7.2020 21:34
Valentko

XXX.XXX.125.202

zaza03 napsal(a):
dakujem za reakciu. takze rozmnozovanie tam vobec nepripada v uvahu, ale chov spolu s dospelakmi skusim :-) velmi ma fascinuje, ked si vo velkej voliere vtaky volne lietaju najprv asi pridu andulky, nech si voliery odsleduju, naucia sa, kde maju krmenie, vodu, konare, a potom pribudnu sliepocky

hej, choroby su asi najvacsi strasiak spolocneho chovu zvierat. cim viac druhov/kusov pokope, tym vacsia kalamita v pripade choroby.
ale dufam, ze so zdravym krmenim a pripadnym veterinarnym dohladom to zvladneme ku spokojnosti vsetkych :-)

Cloveka co chce chovat akýkoľvek druh papagaja s hydinou nepovazujem za normalneho. Uprednostnujete to co sa ľubi vam pred blahom zvierat. Andulky budú u vás trpeť a nebudú sa mat dobre. Potom sem napíšte že po akom čase vam tie andulky uhynuli na choroby.

18.7.2020 21:41
kareta

XXX.XXX.84.6

zaza03 napsal(a):

zaza . Co tam tak přidat ještě ze dvě ovečky a pár králíků ? Jinak ti chutná dobře ?

19.7.2020 00:35
venavi

XXX.XXX.56.208

Dobrý večer,
už jste viděla někdy domácí farmu ? Já ne jednu. Taky chovali společně všechno, ale vedle sebe
a odděleně a ne dohromady. Každé zvířátko mělo svůj vlastní prostor. I u papoušků se upřednostňuje
chovat každý druh zvlášť.

19.7.2020 07:48
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

zaza03 napsal(a):

Proč chcete poradit, když si stále melete svou. Jako to by jste chtěla sama žít v blešinci. To co mají slepice parazitů , Andulky brzo zabije. Možná by stálo za to🤕, poslat vás na prohlídku. To opravdu není normální.
To ještě píšete, že ani jedna odpověď nebyla slušná. Pročítal jsem,a nic zavadného jsem nenašel. Naopak, všichni se vás snaží přivést na správnou cestu velmi slušně. Zasloužila by jste,aby vás zavřeli mezi štěnice a nutili vás s nimi žít. S bohem.

19.7.2020 08:05
venavi

XXX.XXX.56.208

Nechápu, proč chce paní poradit, když už má stejně rozhodnuto.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2020 09:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jak kdybychom byli v Austrálii .. To ale nejsme a myslím že je do jedné ty slepice uklovou při první příležitosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík