Amazónek bělobřichý a amazónek černotemenný

Amazónek bělobřichý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2020 12:06
Faunix31

XXX.XXX.199.253

Zdravím,

moc rád bych si pořídil amazónka bělobřichého nebo černotemenného, a chtěl bych se dozvědě co nejvíce o těchto dvou druzích.
Chci ho mít jako mazlíčka.
Zajímá mě chování, co má rád, s jakými hračkami si rád hraje, a jestli se rád koupe a jak často.
A jak je to se stravou? Jaké krmení kupujete?
Jaká klec by byla nejlepší a cokoliv dalšího vás napadne.

Moc děkuji.

20.7.2020 18:16
kareta

XXX.XXX.84.6

Faunix31 napsal(a):
Zdravím,

moc rád bych si pořídil amazónka bělobřichého nebo černotemenného, a chtěl bych se dozvědě co nejvíce o těchto dvou druzích.
Zajímá mě chování, co má rád, s jakými hračkami si rád hraje, a jestli se rád koupe a jak často.

Moc děkuji.

Nezlobte se , ale tohle už je vrchol. Vy umíte jen psát ? Vy neumíte číst ? Když si dáte do vyhledávače jakýkoliv druh papouška, tak si o něm můžete přečíst snad co chcete. To čekáte, že vám to tu někdo bude psát...

“upraveno administrátorem 20.7.2020, 20:50, - vulgarismy”

20.7.2020 18:53
frodik

XXX.XXX.233.6

Faunix31 napsal(a):
Zdravím,

Moc děkuji.

Vzal jste to za špatný konec, snažte se trochu vy a zjistite si kdo je chová a osobně se na ně zajedte podívat a zjistíte o nich vše v přímém přenosu. Tyhle otázky vám tady nebude nikdo sáhodlouze popisovat navíc každý má jiné zkušenosti i odlišnosti v krmení.

20.7.2020 20:01
Faunix31

XXX.XXX.199.253

Chtěl jsem jenom poradit, jaké jsou vaše zkušenosti.
A nechápu, proč jste na můj dotaz vůbec reagovali, když neumíte poradit.
Umíte jenom urážet, jste fakt...

upraveno administrátorem 20.7.2020, 20:51, vulgarismy

20.7.2020 20:50
frodik

XXX.XXX.233.6

Faunix31 napsal(a):
Chtěl jsem jenom poradit, jaké jsou vaše zkušenosti.
A nechápu, proč jste na můj dotaz vůbec reagovali, když neumíte poradit.
Umíte jenom urážet, jste fakt...

upraveno administrátorem 20.7.2020, 20:51, vulgarismy

Klasika borec kterej je línej si něco aspoň přečíst jinak by ty otázky ani nedával se bude rozčilovat, že na blbou otázku dostane blbou odpověď, byla tam rada zajeďte si k chovatelovi, ale vy ho prostě chcete a nejste ochotnej pro to vůbec nic udělat na toto téma tu bylo spousta diskuse stačí hledat a blbě nekrafat. Chudák ten papoušek, další tupec co si chce hrát na chovatele. Dopadne to jako se stafordama a pitbulama borec s nulovejma zkušenostma si je hned pořídí, protože se mu líbí a pak tu máme bandu agresivních neovladatelných bestií, kteří dělají ostudu opravdovým chovatelům. PS: začnite od píky třeba andulkama a časem zkušenosti získáte, aby jste si mohl pořídit amazonka.

20.7.2020 21:15
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Faunix31 napsal(a):
Zdravím,

Moc děkuji.

Tak reakce byly, ale nic neporadily.
Laik se zde zeptal a dostal sprchu, neříkám, že trochu oprávněnou.
Amazonky odchchovávám, jen černotemenné. To označení klaun pro ochočené je přiléhavé, ale.ať si přečte můj text v článcích, podívá se na moji krvavvou ruku. Literatura R. Low Anazonci rodu Pionites je vyčerpávající a za pár korun.
Úžasný papoušek, biologie je plný internet, ale etologie, promiňte, že píšu, co to znamená, je věda o chování živočichů a to je trochu jiná věda, kde se nedá odpovídat na otázku ano ne.
Odpovím rád interní otázky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík