Zebřička pestrá

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám žebříčky pestré. Letošní odchov líheň břez...
100 KčON.
XXX.XXX.60.77
Hezký den,
jedna z mých zebřiček jen sedí na dně voliéry a celá se třese, nejvíce je to patrné na křídlech, která se neustále chvějí a kmitají. Zároveň jsem zpozoroval, že se občas snaží jakoby vydávit potravu, podobně jako když krmí mláďata, ale nikdy nic nevydávila. Takže je pro mě těžké určit, jestli se jedná o zvracení nebo jiný reflex. Není schopna vzlétnout.
Zebřičkám jsem nedával žádnou neobvyklou potravu, se kterou by dříve neměly zkušenosti. Pouze poprvé dostaly mrkev ze zahrádky i s natí, kterou dříve neokusily, ale nemyslím si, že by byl v tomto problém.
Zároveň se nejedná o staršího jedince, má asi 1,5 roku.
Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Nenapadá mě, jak bych jí mohl pomoci nebo z čeho by to mohlo být, proto budu rád za každou radu, díky.
Případně můžu vložit video.
ON.
XXX.XXX.60.77
Přidávám video, které zebřičku zachycuje. V úvodních sekundách je možné spatřit, jak se snaží zebřička něco "vydávit".
Dostaly proso, trávy (jílek), vrbové větve, trošku máty (ta roste vedle voliéry, ostatní papoušci ve voliéře ji rádi okusují), zmíněné mrkve. Nic zvláštního, co by dosud neznaly.
ON.
napsal(a):
Přidávám video, které zebřičku zachycuje. V úvodních sekundách je možné spatřit, jak se snaží zebřička něco "vydávit".
Dostaly proso, trávy (jílek), vrbové větve, trošku máty (ta roste vedle voliéry, ostatní papoušci ve voliéře ji rádi okusují), zmíněné mrkve. Nic zvláštního, co by dosud neznaly.
Jestli ještě žije , tak ji odchytte. Vemte injekční stříkačku a i když to je drastické , tak jí pořádně stříkněte dovnitř zobáku . Má tam pravděpodobně cizí tělísko, co ji dusí .
ON.
XXX.XXX.60.77
kareta
napsal(a):
Jestli ještě žije , tak ji odchytte. Vemte injekční stříkačku a i když to je drastické , tak jí pořádně stříkněte dovnitř zobáku . Má tam pravděpodobně cizí tělísko, co ji dusí .
K tomu dávení ale dochází jen občasně, většinu čase se pouze klepe... myslíte si, že cizí tělísko může vysvětlovat i neustálý třes těla?
ON.
XXX.XXX.60.77
kareta
napsal(a):
Když bude zítra ráno žít , tak zkuste udělat co jsem vám poradil a napište jak to dopadlo .
Zkusil jsem to už teď, tzn. zebřičce jsem stříkačkou párkrát stříkl do zobáku, ale zatím bez výsledku... noc přečká v kuchyni, uvidím co ráno, každopádně díky za radu.