Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2020 18:25
Saara

XXX.XXX.70.29

Dobrý den, mám 6 let andulku (samečka) a napadlo mě že bych mu mohla pořídit partnerku. Myslíte si že po tak dlouhé době co byl sám jí k sobě příjme ?

27.7.2020 21:08
Valentko

XXX.XXX.227.132

Saara napsal(a):
Dobrý den, mám 6 let andulku (samečka) a napadlo mě že bych mu mohla pořídit partnerku. Myslíte si že po tak dlouhé době co byl sám jí k sobě příjme ?

To vás po 6 rokoch týrania napadlo že andulky sú spoločenské zvieratá a že ich treba chovať minimálne dve. Žiadny clovek keď sa andulke venuje hocijako nemôže nahradiť druhú andulku. Takých ako vy tu už bolo veľa a furt každému vysvetlovať to isté tak to je unavne. No tie moje tak čím ich bolo viac tak tým boli aktívnejsie. Ale aj hlučnejšie.

27.7.2020 22:20
Mohy

XXX.XXX.246.222

Dobrý den, určitě to zkuste, jedná se o samečka a ti jsou tolerantnější jak samičky, tak by to mohlo vyjít :-) Doporučují si však najít slušného chovatele, s kterým byste se domluvila, že v případě nepřijetí ze strany samečka, mu samičku např. po měsíci vrátíte.

A ty Valentko, jsi začínající chovatel, nebuď prosím takový rýpal jak jiní zdejší starší chovatelé začínající na A a na K, brzo by se ti mohlo stát že se tu proti tobě taky strhne mela :)

28.7.2020 09:24
eli22

XXX.XXX.58.41

Saara napsal(a):

Můžete to zkusit, ale spíš starší, ne úplné mládě. Minimálně bych dala roční.

28.7.2020 11:34
Archie213

XXX.XXX.207.62

Podle mě sameček nebude mít problém si zvyknout. Spíš pozor na tu samičku. Samice bývají mršky .

28.7.2020 12:44
eli22

XXX.XXX.58.41

Ještě doplním, i když je to si zbytečné, zřejmě to zadavatel ví, ale přesto. Pokud pořídíte samičku, tedy starší než rok, určitě NE ze zverimexu a potom ji hned nedávat k samečkovi do klece, ale cca týden jí mít ve zvláštní kleci v sousedství klece samečka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík