Postupný úhyn mladých zpěváků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2020 17:27
Vincent86

XXX.XXX.45.238

V budce byla čtyři mláďata a najednou nejmladší uhynulo (už ochmýřené). Vyhodil jsem ho a po pár dnech uhynulo i druhé nejstarší již opeřené mládě. Vyčistil jsem budku už tam byli červi a dal jsem tam novou slámu. A asi po deseti dnech uhynulo i druhé nejmladší mládě, které mělo už taky peří. Takže zůstalo jen nejstarší mládě co už vyletělo z budky. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Na žádném mláděti vidět známky toho že by ho zabila samička. Stravu měli taky pestrou.

9.8.2020 18:02
V.N.

XXX.XXX.62.2

Vincent86 napsal(a):
V budce byla čtyři mláďata a najednou nejmladší uhynulo (už ochmýřené). Vyhodil jsem ho a po pár dnech uhynulo i druhé nejstarší již opeřené mládě. Vyčistil jsem budku už tam byli červi a dal jsem tam novou slámu. A asi po deseti dnech uhynulo i druhé nejmladší mládě, které mělo už taky peří. Takže zůstalo jen nejstarší mládě co už vyletělo z budky. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Na žádném mláděti vidět známky toho že by ho zabila samička. Stravu měli taky pestrou.

Dobrý den jak umřelo první mládě měl ste ho dát na rozbor k veterinárnímu lekaři,nebo na Statní veterinární ustav tam by Vám napsali zprávu na co mládě umřelo (a dle vysledku byste se zachoval k ostatním mládatům).Chovu zdar ...

10.8.2020 18:27
Vincent86

XXX.XXX.45.238

Říkal jsem si že kdyby to byla nějaká nemoc tak uhynou všechna poměrně v krátké době po sobě, ale tady byly rozdíly několika dnů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík