Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jakubcccc

13.9.2020 20:03
Jakubcccc

XXX.XXX.84.162

Mobil +420777241493

Ztratil se žako kongo v Ústí nad Labem, Skorotice mezi chatkami na kraji města, je šedobílý s červeným ocáskem, jmenuje se Pepé. Cizích lidí se bojí, ideálně pri nalezení ihned zavolat, jinak nalákat na ovoce nebo zkropit hadicí (mokrý nemůže létat).

Za informaci, která povede k dopadení odměna.

16.9.2020 23:17
Mara92

XXX.XXX.240.250

Před 2lety mi uletěla samice žaka (neochočena). Ale trvalo 5 dní než sem ji chytil. Našel sem ji 1km od domu chodil sem po vesnici a od 14:00 a vypískaval znělku, kterou sama píská ozvala se mi v 20:00 zavolal sem si hasiče a to sem neměl uletěla 100metru na strom kde nocovala. Ráno jsem brzy vstal a šel pod strom 30m vysoký volal jsem ukazoval ořechy, ale marně. Pátý den se to změnilo dostal jsem ji dolu až na ruku na vlašský ořech 4 a 5 den nastane hladovka doposud žere listí a plody, ktere najde. Hadici nestříkat lekne se a uletí! Sám sem to vyděl 100metru v letní bouřce nebyl žadný problém. On vám v tomhle nikdo moc nepomůže sem sem zkontaktovat spoustu lidí, ale je to jen na vás chce si vzít v práci volno a dát tomu maximum. Věřím, že když si člověk něco strašně přeje a dá tomu maximum, tak se to povede. Přiji i vám, aby to vše dobře dopadlo jáko u mě, moje oko suché nezůstalo

Přidejte reakci

Přidat smajlík