Rosela penant

Prodám Roselu penant - Prodám penanty,r.24-samce.Prirodni, červený pastel,...
austral
XXX.XXX.243.214
Prosím pomůžete někdo s určením mutace chovné páry, pokud někdo pozná tak i mutace mláděte.
A jaká je vhodná cena za takovou páru, mládě.
Moc děkuji za případné odpovědi.
austral
napsal(a):
Prosím pomůžete někdo s určením mutace chovné páry, pokud někdo pozná tak i mutace mláděte.
A jaká je vhodná cena za takovou páru, mládě.
Moc děkuji za případné odpovědi.
Dobrý den, samec je červený pastel, samice je pochopitelně straka a mládě je zřejmě skořicová samice, alespoň tak to vypadá podle těchto fotek.
Austral
XXX.XXX.243.214
Diky za odpověď
Austral
XXX.XXX.243.214
Zemjanek
napsal(a):
Jelikož pan je asi úplný začátečník, tak doporučení je rozdělit takový pár a dopárovat vhodným protějškem... Nezapomeňte, že skořice je vázaná na pohlaví. Když podle toho doplníte odpovídající protějšek, tak by to pak mohlo mít trošku logiku. Takto za mě zcela nevhodná kombinace...
Dobry den. Ano mate pravdu. V penantech a jejich mutacich se opravdu vubec nevyznam.
Ale par jsem neskladal. Bral jsem od kolegy, ktery prestavoval voliery a ja mel volne místo :)
To byla veskera logika :)
Diky za odpoved
Dobrý večer chtěl bych poprosit zkušeného chovatele který se vyzná v mutacích Penanantu loni jsem si koupil páru Penant zlatý pastel kroužek 21 od dvouch na sobě nezávislích chovatelu letos poprvé nasedli měli 4 vajíčka všechny se vyklubali dvě mladý povyklubáni nevím jakým zpusobem přišli pryč,ale proč píši u obouch kupovaných ptáku jsem vyděl rodiče a byli vybarveni tak jak má zlatý pastel vypadat proč ztěch dvou mladých který se mají k světu je jeden albíno z černým okem.Pokud vše dopadne dobře chtěl bych si ho nechat a dopárovat,ale nevím čim.Děkuji za slušné odpovědi.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Je vydět,že se vyznáte albíno má červené oko.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Chce to foto-z největší pravděpodobností zlatý modrý pastel.
Dobrý den, mohl bych poprosit někoho kdo se vyzná v mutačních penantech o jakou mutaci se tady jedná, oko má černé a kroužek 20
M.Konecny
napsal(a):
Jaká je cena u této mutace?
Cenu nevím,nechtěl jsem se vměšovat do vaší konverzace s kolegou ale teď mi to nedá, protože se podle mě nejedná o modrého pastela ani skořicového modrého pastela, ale o kombinaci mutací modré a žluté, která se nazývá bílá. Podle mezinárodního názvosloví Yellow blue - White.
JoPe
napsal(a):
Cenu nevím,nechtěl jsem se vměšovat do vaší konverzace s kolegou ale teď mi to nedá, protože se podle mě nejedná o modrého pastela ani skořicového modrého pastela, ale o kombinaci mutací modré a žluté, která se nazývá bílá. Podle mezinárodního názvosloví Yellow blue - White.
Děkuji za odpověď i já si myslel že to není modrý pastel mám doma ještě druhého a ten vypadá podobně ale je jiný, u této mutace náhodou cenu nevíte?
M.Konecny
napsal(a):
Ano takového mám doma také. Mohl bych se zeptat jestli je na obrázku pára jaké vám to dělá mladé dneska jsem si dovezl v podstatě totožného i druhého ptáka.
Samice je oranž zlatý pastel a ten samec modrý zlatý pastel, letos měli 3 modré zlaté pastely a jednoho oranž zlatý pastel
Michalaeva91
napsal(a):
Samice je oranž zlatý pastel a ten samec modrý zlatý pastel, letos měli 3 modré zlaté pastely a jednoho oranž zlatý pastel
Já mám ten samý pár, proto mě zajímalo jaké jsou z toho mladé.
Přikládám foto svých ptáků
JoPe
napsal(a):
Dobrý večer, jaká by byla ideální samice pro tuto mutaci?