Andulky Příbram

Prodám Andulku vlnkovanou - Loňské kroužkované andulky z celoroční venkovní...
250 KčUživatel s deaktivovaným účtem
strnecka
napsal(a):
Všude je varování o tom, co vše je pro andulky škodlivé, teflon, mycí přípravky, vapování, cigaretový kouř... Zajímalo by mne prosím, zda vadí, když mám poblíž klece sušák s prádlem a ta vůně je v pokoji. Poblíž myslím tak 1-1,5 metru, malá místnost.
Ideální to úplně není. Neumím si moc představit celý den čichat tu vůni. Doporučuju místo aviváže namíchanou kys.citrónovou nebo ocet. Prádlo bude vonět čistotou a navíc si vyčistíte i nánosy z pračky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ideální to úplně není. Neumím si moc představit celý den čichat tu vůni. Doporučuju místo aviváže namíchanou kys.citrónovou nebo ocet. Prádlo bude vonět čistotou a navíc si vyčistíte i nánosy z pračky.
Nepoužívám aviváž, jen prací gel. Nicméně i ten voní.
Uživatel s deaktivovaným účtem
strnecka
napsal(a):
Nepoužívám aviváž, jen prací gel. Nicméně i ten voní.
Tak to by neměla být tak hrozná vůně, ne? Většinou jsou nejhorší ty aviváže.
Reklamy na zmäkčovadlá často zobrazujú obraz pohodlia, sviežosti a mäkkosti.
V skutočnosti však väčšina zmäkčovadiel na tkanivá obsahuje odstrašujúci zoznam známych toxínov, ktoré môžu vstupovať do tela cez pokožku a inhalovaním. Tým spôsobujú široké spektrum zdravotných problémov. https://www.badatel.net/avivaz-je-hlavny-zdroj-znecistenia-vzduchu-v-interieroch-ako-si-vyrobit-vlastnu-netoxicku/
strnecka
napsal(a):
Všude je varování o tom, co vše je pro andulky škodlivé, teflon, mycí přípravky, vapování, cigaretový kouř... Zajímalo by mne prosím, zda vadí, když mám poblíž klece sušák s prádlem a ta vůně je v pokoji. Poblíž myslím tak 1-1,5 metru, malá místnost.
Trochu odbočím, a vzpomněla jsem si k tomu teflonu. Nedávno mi jeden doktor říkal, že teflon je stejně tak škodlivý pro děti cca do jednoho roku a projevuje se to jako chřipka. Tak bacha.
eli22
napsal(a):
Trochu odbočím, a vzpomněla jsem si k tomu teflonu. Nedávno mi jeden doktor říkal, že teflon je stejně tak škodlivý pro děti cca do jednoho roku a projevuje se to jako chřipka. Tak bacha.
To ste riadne odbočila. Len keď dochádza k uvoľňovaniu kyseliny perfluorooktanové (PFOA) je škodlivý teflon.