Zebřička pestrá

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám příbuznou páru po černolících rodičích z v...
100 KčJakub223
XXX.XXX.24.89
Dobrý deň,
potrebujem poradiť. Mám 2 zebričky a dnes mi zniesli prvé vajíčko, ale nesedia na ňom. Sedieť začnú az keď znesú všetky?
Som začiatočník, ale už mi nesú 2 krát v tomto roku. Prvy krát mi zniesli a sedeli, potom som našiel vajíčka rozhádzané po klietke, jedno dokonca naďobane. Nechávam ich tak len im mením vodu a davam potravu.
Čo môžem pre ne ešte urobiť?
Katerina42
XXX.XXX.209.157
Chtěla bych se zeptat zebrickapřed 14 dny snesla jen jedno vajíčko a od té doby žádné jiné mám ho vyndat z hnízda?
Jakub223
Samicka zasedne na snusku az snese vsechny vajicka resp. Nekdy se stava ze sedi v ruznych intervalech od sneseni 1 vajicka ...co se tyka rozhazanych vajicek...je tam urcita inkubacni doba kdy ma dojit k lihnuti vajicek pokud vajicka nejsou oplozeny tak zaschnout vytvori se zaprdek...v tom pripade je dobre vajicka skontrolovat pred lihnutim a kdyz jsou zla vyndat je ven. Co se tyka rozhozeni jedna se o to ze i samicka muze byt vycerpana z toho ze na nich sedi nejevi zajem o pareni a samecek je v toku tak v hnizde udela uklid a vyhaze je. A to se muze stat i u samecku ktery jsou vic namotivovani k toku a samicka ktera sedi tak ji vyzenou z hnizda.