Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mia78

24.9.2020 11:53
Mia78

XXX.XXX.143.164

Dobry den,
mame doma 2 tydny andulku (stari 8 tydnu) a zobe pouze zrni, niceho zeleneho ani ovoce se nedotkne.
Mame vytrvat a nabizet dal a nebo je jiz od puvodniho chovatele zvykla pouze na zrni a uz se to asi nezmeni (?). Dekuji.

24.9.2020 13:28
lavice

XXX.XXX.90.150

Proboha, Je to mládě, vše se časem naučí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2020 10:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mia78 napsal(a):
Dobry den,
mame doma 2 tydny andulku (stari 8 tydnu) a zobe pouze zrni, niceho zeleneho ani ovoce se nedotkne.
Mame vytrvat a nabizet dal a nebo je jiz od puvodniho chovatele zvykla pouze na zrni a uz se to asi nezmeni (?). Dekuji.

Jestli jste si jí brali v 6 týdnech, tak není zvyklá od chovatele asi moc na ovo-zel. Takže s trpělivostí nabízet a prostě uvidíte. Občas už taková andulka zůstane jen o zrní, protože se bojí nové ochutnat.

27.9.2020 16:33
Karl Von banhof

XXX.XXX.215.4

Musíte zkoušet co jí chutná.Zkuste jí třeba najemno nastrouhat mrkev s jablkem.Ti moji pacholíci to jinak nežerou.Občas jim do toho nastrouhám pár piškotů.
Jinak do klece jí dejte do misky grit.Je dobrý na pročištění střev.

27.9.2020 16:55
kareta

XXX.XXX.84.6

Mia78 napsal(a):
Dobry den,

Dejte na spodek klece větší plytkou misku, do které nasypejte proso, lesknici, oves atd.. A nato ji nastrouhejte trochu mrkve, nakrájejte kousky jablek listy pampelišky a různé zelené. Andulka začne za pár dní jíst vše. Nemusíte jí krmítka dávat navrch klece, až bude mít hlad , sleze dolů a sní vše.

27.9.2020 16:58
kareta

XXX.XXX.84.6

Karl Von banhof napsal(a):
Musíte zkoušet co jí chutná.Zkuste jí třeba najemno nastrouhat mrkev s jablkem.Ti moji pacholíci to jinak nežerou.Občas jim do toho nastrouhám pár piškotů.
Jinak do klece jí dejte do misky grit.Je dobrý na pročištění střev.

Karl Von banhof, ty jseš taky dodré střevo. Grit se dává papouškům na čistění střev ? Ty střevo !

27.9.2020 17:34
Karl Von banhof

XXX.XXX.215.4

kareta napsal(a):
Karl Von banhof, ty jseš taky dodré střevo. Grit se dává papouškům na čistění střev ? Ty střevo !

Tak pardon.Špatně jsem se vyjádřila.To střevo si nechte.Určitě jsem starší a koukám že máte dobré vychování.

27.9.2020 19:11
Karel1979

XXX.XXX.175.143

Karl Von banhof napsal(a):
Tak pardon.Špatně jsem se vyjádřila.To střevo si nechte.Určitě jsem starší a koukám že máte dobré vychování.

Pokud je mi známo tak andulky všechno zrni loupaji a ji pouze semena bez sloupky nejsou to slepice ale gritem se určete nic nezkazí

Přidejte reakci

Přidat smajlík