Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Andulka vlnkovaná, vhodné na mazlíčka i do chov...
200 KčQwerasd
XXX.XXX.111.12
Dobrý den,
v jedné budce č1 mám 3 mladé cca 3 týdny starý. V sousední budce mi začala snášet (zatím 2 vajicka) jiná samice, která mi včera z ničeho nic začala útočit na mláďata v budce č1 (jedno již zabila).
Nevíte proč útočí?
Mám ve voliere ještě další 2 budky. V jedné 2 cca týden mladé a ve druhé sedí další samice. Hejno do včera krásně fungovalo.
Děkuji za rady a odpovědi.
Qwerasd
XXX.XXX.24.132
ANDULKA . Omlouvám se za nedoplneni
Koupil jsem krásnou fialovou samičku Andulky, vždy jsem si ji přál .Ve voliéře byly 3 páry a při hnízdění vlezla fialová andulka do vedlejších budek a začala zabíjet mladé, okamžitě jsem ji i se samcem dal do samostatné voliéry a když měli mladé nechal jsem si mladou fialovou samičku a představte si, že ona také zabíjela mladé, nevím jestli to měla v genech ,neumím si to vysvětlit, obě jsem prodal .Kupujícího jsem upozornil na jejich chování, ale řekl že je bere, byly nádherné.
Qwerasd
XXX.XXX.111.12
Mám 4,2m3 velikou volieru tak mě napadlo jestli není na 4 páry andulek malá.
Qwerasd
XXX.XXX.111.12
Budky mám umístěný ve stejné výšce
Qwerasd
napsal(a):
Dobrý den,
v jedné budce č1 mám 3 mladé cca 3 týdny starý. V sousední budce mi začala snášet (zatím 2 vajicka) jiná samice, která mi včera z ničeho nic začala útočit na mláďata v budce č1 (jedno již zabila).
Nevíte proč útočí?
Mám ve voliere ještě další 2 budky. V jedné 2 cca týden mladé a ve druhé sedí další samice. Hejno do včera krásně fungovalo.
Děkuji za rady a odpovědi.
Zkuste přidat ještě pár budek navíc, ať mají samice větší výběr.