Mladé andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám dvě nepribuzné letošní andulky.samec 3 m...
150 KčJitka-123
XXX.XXX.165.14
Dobrý den,
prosím o radu.. je to kluk nebo holka?
Andulčátko máme doma měsíc, čerstvě vylétlý z budky (od chovatelky).
Moc děkuji!
Jitka
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Vidím jen prsty,podle zbarvených nehtů asi holka+mládě andulky.
Jitka-123
XXX.XXX.165.14
Jak to myslíte? Klidně přidám lepší foto?!?
Ta modrá v pozadí je holka, kterou máme od dubna. Moc si spolu nerozumí - karanténa, oddělené klece, pak společné lítání a nyní jsem je dala dohromady. Ale perou se, tak mě napadlo, zda nemáme dvě samice..
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Jitka-123
napsal(a):
Jak to myslíte? Klidně přidám lepší foto?!?
Ta modrá v pozadí je holka, kterou máme od dubna. Moc si spolu nerozumí - karanténa, oddělené klece, pak společné lítání a nyní jsem je dala dohromady. Ale perou se, tak mě napadlo, zda nemáme dvě samice..
Škoda,že jste nepoznala nadsázku,jen je lepší mimo jiné u ptáků používat samička nebo sameček.Holka nebo kluk bych nechal raději dětem,asi tak.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Škoda,že jste nepoznala nadsázku,jen je lepší mimo jiné u ptáků používat samička nebo sameček.Holka nebo kluk bych nechal raději dětem,asi tak.
Ale no jo, chápu pohled chovatele, ale že se přes to nepřenesete.... Jestli se nemýlím, tak úplně správně by ten dotaz měl být "Mám 0,1 nebo 1,0" ne?
Slečně jste neporadil, mně v jiném vlákně taky ne, jen si vždycky rejpnete, k čemu je to dobrý?
Jitka-123
XXX.XXX.165.14
No tak jo, a je to tedy samec nebo samice???
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
strnecka
napsal(a):
Ale no jo, chápu pohled chovatele, ale že se přes to nepřenesete.... Jestli se nemýlím, tak úplně správně by ten dotaz měl být "Mám 0,1 nebo 1,0" ne?
Slečně jste neporadil, mně v jiném vlákně taky ne, jen si vždycky rejpnete, k čemu je to dobrý?
Slečně jsem asi poradil protože v 16:34 napsala dotaz jak by měl znít.Své vlákno si znovu projděte a zjistíte,že má reakce byla na něco jiného než na váš dotaz.Takže to není "rejpání"ale je to k něčemu dobrý.
Zdravím,
na to aby někdo mohl u takto mladého ptáka podle fota odpovědně říci, že je to 1,0 nebo 0,1 je ještě podle mě hodně brzo. Já zase tipuji, že to bude 0,1. Počkejte ještě aspoň tak 3 - 4 měsíce. To, že se perou může být způsobeno tím, že to mládě se snaží ještě dožadovat nakrmení a ta modrá ho prostě odhání. Ale to je jen můj názor a nikdo s tím nemusí souhlasit. Hodně úspěchů v chovu.