výstavní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám výstavní andulky rok 2024-2025.Barvy sv....
350 KčSuperskunk01
XXX.XXX.20.9
Dobrý den,
Před 5 týdny jsme si pořídili asi 6-měsíčního anduláka, zvykl si hodně rychle nebál se rukou na prst vlezl ale jen když jsem měla v ruce proso. I ven z klece jsme ho pouštěli.
Včera jsme k němu pořídili mladší samičku
Byli spolu v kleci. Ale andulák o ní nejevil vůbec zájem jakoby tam nebyla. Dneska samička začla zběsile létat po kleci tak jsem jí přednala do jiné klece a už je v klidu. Klece jsou vedle sebe, takže na sebe vidí.
Ale sameček se začal bát nechce na prst od ruky jde pryč, proso si z ruky vezme ale jinak je v rohu klece a už si ani nebrouká :/
Budu ráda názor nebo radu.
Předem děkuji
L. Kuchtová
Uživatel s deaktivovaným účtem
Superskunk01
napsal(a):
Dobrý den,
Před 5 týdny jsme si pořídili asi 6-měsíčního anduláka, zvykl si hodně rychle nebál se rukou na prst vlezl ale jen když jsem měla v ruce proso. I ven z klece jsme ho pouštěli.
Včera jsme k němu pořídili mladší samičku
Byli spolu v kleci. Ale andulák o ní nejevil vůbec zájem jakoby tam nebyla. Dneska samička začla zběsile létat po kleci tak jsem jí přednala do jiné klece a už je v klidu. Klece jsou vedle sebe, takže na sebe vidí.
Ale sameček se začal bát nechce na prst od ruky jde pryč, proso si z ruky vezme ale jinak je v rohu klece a už si ani nebrouká :/
Budu ráda názor nebo radu.
Předem děkuji
L. Kuchtová
Asi chce být se samičkou. Ono ta náklonost přichází časem. Nemůžete čekat, že by si ji namlouval už po dni spolu. Zvlášť když je teprve půlroční.