Cydectin+can-tax 20g

Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Dobrý den,záleží co je to opravdu za útvar,absces je hnisavý ,pokud neléčený, útvar múže vyvolat smrt.Může se jednat o lipomy,nebo reakci těla po píchnutí hmyzem.Když jsem choval kanáry ve velkém,tak se podobné útvary po bodnutí hmyzem objevovaly převážně na nohách.Bulka,kolikráte většího průměru než jeden centimetr.Nikdy jsem se nesnažil to odstranit.Mívají to u kanárů i kamarádi kanárkáři.Někdy asi před padesáti lety měl kamarád ve voliéře čížka,měl na nožičce leta podobný útvar,který popisuji u svých kanárů o desítky let později.
Podobný útvar co popisuji jsem měl kdysi u skořicové samičky neofémy modrohlavé těsně vedle oka,bulka asi jeden centimetr.Po radě kamaráda kanárkáře jsem bulku podvázal nití ,asi za týden seschla a potom odpadla a již se neobjevila.Ne vždy to však podvázat jde.
Dejte foto,lépe se bude řešit tento problém,nebo se někdo další k tomu vyjádří.
Děkuji za odpověď. Posílám i foto. Není to moc kvalitní, ale důležité dám jde vidět. Na hrudníku má takové vystouplé peří do tvaru boule. Na křídle jde vidět jen červené, ale je tam i taková bílá tečka, cca. o velikosti čočky. Je čili, jí, pije a u rohlíku nebo pampelišky atd. je vždy první. Jen, když delší dobu létá, tak docela je pak, hodně zadýchaný. Nevím, jestli ho utratit, nebo s ním něco dělat. Nádor má tvar hrušky. Že začátku užší a pak širší.
Zdravím. Měl jsem to u kanára taky. Myslím, že to není život ohrožující. Mému kanárovi to vždycky asi po půl roce samo odpadlo, našel jsem to potom v misce s krmením a bylo to úplně tvrdé jako kamínek. Po nějaké době mu to narostlo ještě jednou a zase to měl nějakou dobu než to odpadlo. Nezdálo se že by mu to způsobovalo bolest byl vitální a normálně odchovával. Měl to celkem 2x, žil 6let.