Papoušek senegalský

Prodám Papouška senegalského - Prodám ručně dokrmené papoušky senegalské, 6...
4000 Kč
Kupuji krmivo - směs pro velké papoušky léta od stejného brněnského výrobce (sám míchá). Letos přestěhoval prodejnu i sklady jinam. Od té doby nacházím v jeho směsích bohužel drobné, sotva viditelné breberky - broučky.
Už ho na to upozornil. Poradil mi, že mám krmivo strčit do mrazáku a tím je zlikvidovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemám se bát, že tím znehodnotím i samotné krmivo? Jak dlouho ho můžu v mrazáku nechat? Díky.
zahadnytajemny
napsal(a):
Kupuji krmivo - směs pro velké papoušky léta od stejného brněnského výrobce (sám míchá). Letos přestěhoval prodejnu i sklady jinam. Od té doby nacházím v jeho směsích bohužel drobné, sotva viditelné breberky - broučky.
Už ho na to upozornil. Poradil mi, že mám krmivo strčit do mrazáku a tím je zlikvidovat. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemám se bát, že tím znehodnotím i samotné krmivo? Jak dlouho ho můžu v mrazáku nechat? Díky.
Krmivo mrázáku može byť na neurčito aby to vadilo na kvaliťe ale broučky sa ožiju su to studeno krvné.
Zmražením se opravdu obilovinám neublíží. Hmyz nemá krev ,takže nemůže být studenokrevný jako např. obojživelníci, ale má krvomízu a dokáže překonat nízké teploty ve stavu určité hibernace. Otázkou zůstává, co s ním udělá rychlé zmražení a v jaké míře přežijí vývojová stadia.
Dost lidí si stěžuje na přítomnost různých škůdců v nádobách s krmivem, ale nemusí to být vždy vinou dodavatele . Je dobré krmiva zabezpečit dobře uzavíratelnými nádobami a hlavně vždy zásoby dokmit a nepřisypávat na zbytky novou vrstvu.
zahadnytajemny
napsal(a):
Ale v přírodě také papoušci nacházejí různé larvy a brouky ,jsou to bílkoviny ,tak nevím proč by to mělo vadit ,moji papoušci překopávají dno voliéry a hledají moučné červy hlavně při odchovů mladých.