Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KarelKAJA

31.10.2020 14:55
KarelKAJA

XXX.XXX.158.28

Dobrý den, mám 4 páry andulek. Do venkovní voliery jsem dal 1. září budky. Nyní všechny teprve sedí na vajíčcích. Mohu je nechat dohnízdit, když už začíná listopad? Či stahnout budky i s vajíčky?

31.10.2020 15:02
JoPe

XXX.XXX.82.6

KarelKAJA napsal(a):
Dobrý den, mám 4 páry andulek. Do venkovní voliery jsem dal 1. září budky. Nyní všechny teprve sedí na vajíčcích. Mohu je nechat dohnízdit, když už začíná listopad? Či stahnout budky i s vajíčky?

Nebyl to dobrý nápad a vy už to víte také.Jestli vydrží počasí jako je teď, tak to dobře dopadne,pokud by se ochladilo, tak přesídlete anduly i s budkami někam, kde bude tepleji.Vydrží většinou pokračovat ve své péči o potomstvo. Příště dávejte budky na jaře, včas odeberte a nenechávejte je množit jako myši. Je to ponaučení pro vás na příště.

KarelKAJA

31.10.2020 17:34
KarelKAJA

XXX.XXX.158.28

A stane se neco, kdyz jim odeberu budky i s vejci?

31.10.2020 18:03
Valentko

XXX.XXX.226.187

KarelKAJA napsal(a):

Môžu začať znášať kde sa im zachce. Ono samičky majú veľmi silný pud na rozmnožovanie. Ja by som radšej spravil to čo poradil JoPe.

31.10.2020 18:28
atobajus

XXX.XXX.195.189

KarelKAJA napsal(a):

Klidně budku odeberte i s vejci. Je to lepší, než je v chladu nechat hnízdit a zahřívat ještě snůšku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2020 20:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, budky odeberte a vejce vyhoďte. Je lepší udělat to teď, dokud mají jen vejce, než později, až budou mladé. Andulky si přes zimu odpočinou a na jaře, když dáte budky, se vrhnou na množení znovu. Teď by to nemělo smysl, i kdyby zvládli mladé teď vyvést, pokud by po výletu z budky neuměli ještě dobře létat a spali by na zemi, je tam velké riziko podchlazení a úmrtí...

Neregistrovaný uživatel

31.10.2020 20:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

KarelKAJA napsal(a):

To byl váš nápad nebo něčí rada, jak dlouho chováte andulky.Pokud máte jen trochu zkušeností tak to není ani možné.

KarelKAJA

31.10.2020 20:51
KarelKAJA

XXX.XXX.158.28

Asi amok. Dodali mi novou volieru 2 a pul mesice pozdeji... a ja se tak tesil, ze jsem to zkusil....

Neregistrovaný uživatel

31.10.2020 21:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

KarelKAJA napsal(a):
Asi amok. Dodali mi novou volieru 2 a pul mesice pozdeji... a ja se tak tesil, ze jsem to zkusil....

Na jaře budete mít novou šanci tak to můžete napravit.P.S pokus o hnízdění nemusí dopadnout dobře a může vás to mrzet.Přeji dobré rozhodnutí-je to jen na vás.

KarelKAJA

31.10.2020 21:19
KarelKAJA

XXX.XXX.158.28

Jak to myslite? Ze kdyz stahnu budky s vejci, tak i tak to muze dopadnout zle?

Neregistrovaný uživatel

31.10.2020 21:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

KarelKAJA napsal(a):
Jak to myslite? Ze kdyz stahnu budky s vejci, tak i tak to muze dopadnout zle?

Papoušci se nechovají většinou jako kvočny- když přenesete budky s vejci nemusí mít o ně zájem.Když to necháte jak to je rozhodne počasí.

KarelKAJA

31.10.2020 21:50
KarelKAJA

XXX.XXX.158.28

Vy me nechapete. Ja jim ty budky odeberu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík