Samec korely

Prodám Korelu chocholatou - Koupím loňského samce korely k dopárování libov...
Dobrý den, tohle ke moje směs pro Austrálii, takže bude i pro korely vhodná. Vyzkoušejte nejprve, které semena budou brát a které ne, poté můžete upravit. Kupuji u jednoho pana na burze, od toho stejného již několik let.
Uživatel s deaktivovaným účtem
belas
napsal(a):
Zdravím,
chtěla sem se zeptat chovatelů korel, co si míchají sami směs, co vše dávaji a přibližně v jakém poměru, popřípadě kde kupujete zdali na burzách nebo nekde objednávate přes internet.
Všem co odpoví předem děkuji.
My si dřív míchali sami - část jsme kupovali v místním obchodě, část jsem brala od Krmiva Kvidera.
Michala jsem:
15 kg prosa - žluté, červené a zelené po 5 kg od každého
10 kg nahý oves
2 kg lesknice
5 kg kardi
5 kg slunečnice - na zimu, přes rok cca půlku
Jak papoušků přibývalo plus sem tam byl výpadek některého zrní, hledala jsem zdroj přímo míchaných směsi a tak už cca rok kupujeme od Kryel.cz . :)
napsal(a):
My si dřív míchali sami - část jsme kupovali v místním obchodě, část jsem brala od Krmiva Kvidera.
Michala jsem:
15 kg prosa - žluté, červené a zelené po 5 kg od každého
10 kg nahý oves
2 kg lesknice
5 kg kardi
5 kg slunečnice - na zimu, přes rok cca půlku
Jak papoušků přibývalo plus sem tam byl výpadek některého zrní, hledala jsem zdroj přímo míchaných směsi a tak už cca rok kupujeme od Kryel.cz . :)
Zdravím,kterou ze směsí od fy Kryel berete pro střední austrálii?K.
kkki
napsal(a):
Zdravím,kterou ze směsí od fy Kryel berete pro střední austrálii?K.
Korely
slunečnice žíhaná, proso bílé, žluté, červené, zelené, oves nahý, lesknice, kardi, pohanka, pšenice, semenec, oves černý, čirok červený, dari, len, řepka
- Kryel - MS1. malé a střední
Papoušek červenokřídlý, horský, královský a nádherný:
slunečnice žíhaná, proso bílé, žluté, červené, lesknice, oves pluchatý, pohanka, oves nahý, kardi, pšenice, semenec, paddy rýže, oves černý, dari, čirok červený
- Kryel - S1. střední