Zebřička pestrá

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám žebříčky pestré. Letošní odchov líheň břez...
100 KčŠafi
XXX.XXX.234.231
Dobrý den,
jsem mladý chovatel, je mi 10 let a chci se zeptat, jestli mohou být žebřičky s korelami, jestli jim koreli neublíží?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
exotchov
napsal(a):
Neublizi,je to dobra volba.
Rada dobrá- až na chybějící znaménka.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
exotchov
napsal(a):
Polib si,rejpale
Ten desetiletý chlapec se musí divit.Čekal jsem odezvu,ale tak ubohou ne.P.S netykáme si!!
Achjo, proč se i u takhle "hezkého" dotazu, kde klučina, na svůj věk velmi slušně a zodpovědně, zjišťuje informace, vždycky najde nějaký pitomec, který začne rýpat. Kluk si zaslouží pochvalu, že je zodpovědný a informace si shání dopředu a místo toho tu čte, jak se dva dospělí hádají o blbosti. To je tedy podpora mladých chovatelů.
vždycky se najde mentálně slabší jedinec, co je jeho zálibou rýpání ale k chovu většinou nic nepřispěje, protože sám nic neví.
ano korely a zebřičky spolu být můžou, při správné péči oba druhy i zahnízdí, pokud je volierka nebo klec rozumných rozměrů na dno bych dal ještě párek křepelek čínských, oživí dno a ještě sežerou zbytky krmiva po korelách a zebřičkách. fandím mladým lidem, je to naše budoucnost v chovatelství.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ten desetiletý chlapec se musí divit.Čekal jsem odezvu,ale tak ubohou ne.P.S netykáme si!!
Máte pravdu,ten desetiletý chlapec se musí hodně divit když si tady dva dospělí poměřují ......PS : ve zkratce PostScript se tečka nedává 🤘
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Máte pravdu,ten desetiletý chlapec se musí hodně divit když si tady dva dospělí poměřují ......PS : ve zkratce PostScript se tečka nedává 🤘
Máte pravdu, podle pravidel se dávají dvě-P.S.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte pravdu, podle pravidel se dávají dvě-P.S.
Nebo dvojtečka
Svým způsobem máte v něčem pravdu a vidím to často před školou. Někteří už v tomto věku si neberou žádné servítky ani před dospělými. Ale nebudeme je přece házet do jednoho pytle, když ti "naši" takoví přece nejsou.
Mladé chovatele je potřeba podporovat, oni dnes rádi nečtou a asi ani nezačnou, tak buďme rádi,že se alespoň zeptají. My jsme dřív otravovali dospělé chovatele a ptali se na věci, které nebyly v knížkách a vždy se našli nějací trpěliví a já bych k nim chtěl také patřit.
Chovatelů je proti dřívějšku málo a těch co poradí ještě méně. Někteří vás nepustí ani podívat, natož aby s někým ztráceli čas....
Takže vzkaz pro začínající chovatele : nenechte se odradit,přidejte trochu víc vlastní aktivity a klidně se zeptejte, když si nebudete vědět rady, protože žádný učený z nebe nespadl.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
janajana65
napsal(a):
Achjo, proč se i u takhle "hezkého" dotazu, kde klučina, na svůj věk velmi slušně a zodpovědně, zjišťuje informace, vždycky najde nějaký pitomec, který začne rýpat. Kluk si zaslouží pochvalu, že je zodpovědný a informace si shání dopředu a místo toho tu čte, jak se dva dospělí hádají o blbosti. To je tedy podpora mladých chovatelů.
Chybějící znaménka a co dokáží-trochu uplakané, ale zabodovalo.
Je smutne že nekdo hodnoti pravopis misto rady trošku mne to zamrzelo ...chlapce vykasli se na tečky čarky a to co zde určity pan napise vem si zkusenost radu od tech co ti radi poradi v tvem chovu at se ti dari a hodne uspechu kdyby si mnel dotaz rad ti poradim nebo jako pan predo mnou prijedu.. Chovu zdar at se dari tvemu chovatelskemu dilu a hlavne se nenech odradit mira.
Gloria
napsal(a):
Je smutne že nekdo hodnoti pravopis misto rady trošku mne to zamrzelo ...chlapce vykasli se na tečky čarky a to co zde určity pan napise vem si zkusenost radu od tech co ti radi poradi v tvem chovu at se ti dari a hodne uspechu kdyby si mnel dotaz rad ti poradim nebo jako pan predo mnou prijedu.. Chovu zdar at se dari tvemu chovatelskemu dilu a hlavne se nenech odradit mira.
Buďme rádi za takové dotazy desetiletých. Ale oni jsou v mnohém chytřejší než my staří. Vidín to na podobně starých vnucích. Ale zase nemají tu praxi.
V deseti letech jsem sám odchoval holoubě hřivnáče, teprve mu rostla brka v křídlech. Radil starý holubář. Měl jsem kavky, bez pomoci rodičů, kteří měli jiné starosti než, že kluk krmí kavku.
V 17. letech jsem si koupil první andulku. Krmil jíi semencem, jak jsem vyčetl. Myslel jsem, že semenec je jněné semínko. Andulky uhynula do týdne, když nic jiného neměla. Proso jsem neznal a že to jsou jáhly jsem nevěděl. Byl rok 1962. Dnes jsou sedmnáctilertí už zkušení chovatelé.
Od 25. let jsem začal chov exotů. Dnes o tom něco vím, odchoval jsem asi 40 druhů exotů. a tak jsem shovívavější k mnohdy naivním dotazům, ke kterým původní dotaz nepatří.
Držím klukovi palce.
Šafi
napsal(a):
Dobrý den,
jsem mladý chovatel, je mi 10 let a chci se zeptat, jestli mohou být žebřičky s korelami, jestli jim koreli neublíží?
Tak co ty na to mladý chovateli ? Teď ti tady nabízí víc chovatelů, že ti poradí. Napiš kolik máš těch ptáčků, jakou máš na ně klec, čím je krmíš a třeba udělej nějaké fotky.