Koupím : Papoušek nádherný

Prodám Papouška nádherného - Koupím 1,0 Papoušek nádherný r.23 a starší, z...
1234 Kč
mirek12
napsal(a):
Dobrý den,
co by jste mi doporučili k 1,1 papoušek nádherný. Kromě korel a andulek. Voliéra je 3x 1,30x 2.
Děkuji.
ja bohuzel uz nic,tez je mam ve voliere 3x1,5x2 a uz bych tam nic necpal.Jsou to preci dobry letci a snad si zaslouzi i trochu toho soukromi.Bohuzel ani neuznavam placani ruznych druhu do jedne voliery.Me osobne by se tez nelibilo souziti v jedne domacnosti napr.s araby.
exotchov
napsal(a):
ja bohuzel uz nic,tez je mam ve voliere 3x1,5x2 a uz bych tam nic necpal.Jsou to preci dobry letci a snad si zaslouzi i trochu toho soukromi.Bohuzel ani neuznavam placani ruznych druhu do jedne voliery.Me osobne by se tez nelibilo souziti v jedne domacnosti napr.s araby.
tak to mne dostalo .
Nic nedívejte. Já mám v 3 mm dlouhé voliere 1,1,princezky a 1,1, andule a je to až až a to ty andulky jsou moc hodný a dobrý pár nikam nelezou a mne jsem z toho obavy .At se daří stejně se rozhodnete sám podle sebe .
Uživatel s deaktivovaným účtem
mirek12
napsal(a):
Dobrý den,
co by jste mi doporučili k 1,1 papoušek nádherný. Kromě korel a andulek. Voliéra je 3x 1,30x 2.
Děkuji.
Už bych k nim nic nedávala. Zbytečně je budou další papoušci rušit.
Navíc nádherní bývají dobří rodiče, tak musíte počítat i s místem pro mladé.
Pro exotchov
To je vaše rozhodnutí s kým nechcete žít, ale v přírodě to funguje trochu jiným způsobem. Já chovám ve voliéře d 6m š 3m v 2.20m dva páry nádherných 1 pár šestiletý a jeden tříletý, pár horáků čtyřletý a pár červenokřídlých pětiletý a vše ok. Věřte, že pohled do této voliéry je naprosto jiný než do 3x1m, kde sedí dva ptáci na jednom bidle. Ptáci mají zajištěný dostatečný prolet a také toho plně využívají. Obslužnost této voliéry je velice dobrá a pohodlná. Každý má jiné představy a možnosti, takže každý se dle toho řídí.
Ať se daří
Jimu
napsal(a):
Pro exotchov
To je vaše rozhodnutí s kým nechcete žít, ale v přírodě to funguje trochu jiným způsobem. Já chovám ve voliéře d 6m š 3m v 2.20m dva páry nádherných 1 pár šestiletý a jeden tříletý, pár horáků čtyřletý a pár červenokřídlých pětiletý a vše ok. Věřte, že pohled do této voliéry je naprosto jiný než do 3x1m, kde sedí dva ptáci na jednom bidle. Ptáci mají zajištěný dostatečný prolet a také toho plně využívají. Obslužnost této voliéry je velice dobrá a pohodlná. Každý má jiné představy a možnosti, takže každý se dle toho řídí.
Ať se daří
Ta vase voliera je vetsi.zadavatel ma bohuzel mensi,ja tez .Tak je jiste ze tam nebudu cpat vse mozne. Mate to pekne ,ja chovam pro odchov ,a tak me to vyhovuje. At se vam teze dari.
Furi
XXX.XXX.8.150
Máte to super 👍👍👍 Sám chci stavět voliéru příští rok a hledám inspiraci. Možná by jste mi nějaké rady nebo tipy dal. 😉