Prodám letošní andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letošní andulky z celoroční venkovni vol...
100 KčAnett.432
XXX.XXX.220.146
Zdravím,
potřebovala bych pomoct dnes mi zemřela andulka a byla jsem u toho když umírala ležela v kleci na zemi a vůbec na mě nereagovala pak jsem si všimla že má na kleci kapku krve a u krmítka též, bylo ji asi 3 roky a když jsem ji vzala jemně do náruče pořád dýchala najednou jsem si všimla jak ji ze zobáku tekla krev a pak ji začala téct krev i z dírek nad zobákem a pak pomaličku přestala dýchat a umřela.
Dvě hodiny před tím jsem si s ní povídala a byla taková dost nafouklá. Prosím o pomoc o co by se mohlo jednat chovám andulky už 6 let a tohle se mi stalo poprvé, abych věděla na co si dát do budoucna pozor.
Předem děkuji za nějaké rady a tipy.
Anett.432
napsal(a):
Zdravím,
potřebovala bych pomoct dnes mi zemřela andulka a byla jsem u toho když umírala ležela v kleci na zemi a vůbec na mě nereagovala pak jsem si všimla že má na kleci kapku krve a u krmítka též, bylo ji asi 3 roky a když jsem ji vzala jemně do náruče pořád dýchala najednou jsem si všimla jak ji ze zobáku tekla krev a pak ji začala téct krev i z dírek nad zobákem a pak pomaličku přestala dýchat a umřela.
Dvě hodiny před tím jsem si s ní povídala a byla taková dost nafouklá. Prosím o pomoc o co by se mohlo jednat chovám andulky už 6 let a tohle se mi stalo poprvé, abych věděla na co si dát do budoucna pozor.
Předem děkuji za nějaké rady a tipy.
Zdravím, je to mrzuté a chápu vás. Na váš dotaz nikdo nemůže s jistotou odpovědět, takže jediná možnost je obrátit se na nějakého veterináře, aby vyplnil žádanku a jestli to ještě jde, tak ji poslat na pitvu do Státního veterinárního ústavu.
Jedině tak je možné zjistit pravděpodobnou příčinu úhynu.Cena takového vyšetření závisí na jeho rozsahu přibližně 800 - 1500kč, takže to zvažte.