Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2020 10:43
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

Dobrý den, mám nově andulku a rád bych věděl zda se jedná o samici nebo samce. Předem děkuji za odpověď.

4.12.2020 11:35
hersyko

XXX.XXX.144.116

Zvěromil napsal(a):
Dobrý den, mám nově andulku a rád bych věděl zda se jedná o samici nebo samce. Předem děkuji za odpověď.

100% samice.

7.12.2020 15:20
kareta

XXX.XXX.84.6

Opravte ji v té kleci raději ty bidla. Co to tam má ? To je hrozný !

7.12.2020 15:54
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

Stačilo by ten plast vyměnit za přírodní větev.Plast je z bídou do karanténní klece.

7.12.2020 19:38
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

pterodactyll napsal(a):
Stačilo by ten plast vyměnit za přírodní větev.Plast je z bídou do karanténní klece.

Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.

7.12.2020 19:39
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

kareta napsal(a):
Opravte ji v té kleci raději ty bidla. Co to tam má ? To je hrozný !

Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.

7.12.2020 21:53
strnecka

XXX.XXX.92.2

Zvěromil napsal(a):

Fajn, že jste ji zachránil, už by asi nežila. Zvláštní, kde všude se dá najít andulka. Je moc pěkná. At Vám dělá radost, andulky jsou skvělí ptáci. Malí, nenároční, ale přitom velmi inteligentní a zábavní. Možná i dost nedocenění.

7.12.2020 22:15
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

strnecka napsal(a):
Fajn, že jste ji zachránil, už by asi nežila. Zvláštní, kde všude se dá najít andulka. Je moc pěkná. At Vám dělá radost, andulky jsou skvělí ptáci. Malí, nenároční, ale přitom velmi inteligentní a zábavní. Možná i dost nedocenění.

Díky za podporu moc si toho vážím.

7.12.2020 22:40
strnecka

XXX.XXX.92.2

Zvěromil napsal(a):
Díky za podporu moc si toho vážím.

Až se k tomu dostanete, dejte jí tam bidla z ovocných stromů, nebo břízy, lípy, různé tlouštky i tak, aby to obejmula jen ze 2/3 a taky uzší, at si obrušuje drápky a nedeformuje se jí noha. Taky sepiovou kost na minerály a broušení zobáku. Pokud možno denně a pokud to bude žrát salát, mrkev, jablko. V létě pampelišku, ptačinec, klásky béru https://cs.wikipedia.org/wiki/B ér_sivý. Bylo by dobrý, aby to žrala, jen zrní je špatně, ale když to nebude chtít, můžete ji na to zkusit naučit, ale násilím to do ní nedostanete. No a samo zrní a vodu, ale to jsem napsala, jen aby byl seznam úplný, to uz má, jinak by bylo po ní. Při ochočování se hodí senegalské proso, andulky ho milují a dají se na něj nalákat na ruku. Na běžné podáváni se pro svoji přílišnou výživnost moc nehodí. A nějaké hračky, cinkrlátka, ne zrcátko. Ne bavlnu a názory se různí na písek, já nedávám, někdo dává. Omlouvám se, jestli jsem Vám napsala něco, co víte, měla jsem pocit, že to je možná Vaše první andulka.

8.12.2020 06:08
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

Zvěromil napsal(a):

To je v pořádku, teď stačí upravit k lepšímu. O nic jiného nejde. Ať se daří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík