Andulky 11/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 11/24 - 2/25. Výběr z více kus...
Z.B.
XXX.XXX.133.1
Zdravím, psala jsem nedávno a hodně jste mi poradili, chtěla bych ještě váš názor na zrcátko a hračku podoby ptáčka. Andulka je na zrcátku nalepená, s hračkou ptáčka si povídá i do něj klove. Je dobré, že je tam má nebo je lepší dát pryč. Občas nám klovne do ruky, nevím jestli hračku brání... Děkuji za názor
Dejte ho pryč, andulka nepozná, že jde o její odraz a snaží se o komunikaci s odrazem a samozřejmě se jí nedostává té odpovědi, andulky z toho pak dost blbnou. Dejte jí něco jiného, čím se zabaví, něco, co by mohla třeba roztrhávat (ne bavlnu), nebo něco, se se pohybuje, kýve apod. A hračky v kleci měňte, klidně i jen jejich umístění, ať se nenudí.
No a ta hračka ptáčka, to je otázka. Já jsem psala výše o zrcátku. Netuším, zda v hračce ptáčka poznává andulka andulku a nebo že si s ní hraje jen proto, že se kýve. Stejně ještě k zrcátku.... viděla jsem již v několika dokumentech, že andulky vidí v UV světle, tedy že pro ně lícní znaky partnera světélkují, zajímalo by mě, zda se i toto pro andulku v zrcátku odráží či zda zrcadlo tohle nereflektuje.