Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Z.B.

6.12.2020 19:15
Z.B.

XXX.XXX.133.1

Zdravím, psala jsem nedávno a hodně jste mi poradili, chtěla bych ještě váš názor na zrcátko a hračku podoby ptáčka. Andulka je na zrcátku nalepená, s hračkou ptáčka si povídá i do něj klove. Je dobré, že je tam má nebo je lepší dát pryč. Občas nám klovne do ruky, nevím jestli hračku brání... Děkuji za názor

6.12.2020 19:35
pterodactyll

XXX.XXX.35.4

Má zrcátko za partnera,je jí smutno. Lepší je kamarád.

7.12.2020 11:19
strnecka

XXX.XXX.80.43

Dejte ho pryč, andulka nepozná, že jde o její odraz a snaží se o komunikaci s odrazem a samozřejmě se jí nedostává té odpovědi, andulky z toho pak dost blbnou. Dejte jí něco jiného, čím se zabaví, něco, co by mohla třeba roztrhávat (ne bavlnu), nebo něco, se se pohybuje, kýve apod. A hračky v kleci měňte, klidně i jen jejich umístění, ať se nenudí.

7.12.2020 21:22
strnecka

XXX.XXX.92.2

No a ta hračka ptáčka, to je otázka. Já jsem psala výše o zrcátku. Netuším, zda v hračce ptáčka poznává andulka andulku a nebo že si s ní hraje jen proto, že se kýve. Stejně ještě k zrcátku.... viděla jsem již v několika dokumentech, že andulky vidí v UV světle, tedy že pro ně lícní znaky partnera světélkují, zajímalo by mě, zda se i toto pro andulku v zrcátku odráží či zda zrcadlo tohle nereflektuje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík