Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2020 09:31
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

Dobrý den,
asi před jedním měsícem jsem zachránil andulku z řeky, koupil klec atd. No a teď v tomhle týdnu začala strašně řvát dřív to bylo takové to krásné švitoření. A rodiče přemíšlí o tom že jí vypustí ven. Ale je taky možnost že bychom ji dali k dědovi který má voliéru ale zase bych se bál že ji nikdy nepoznám. Tak se chci zeptat jak andulku utišit.

28.12.2020 09:57
eli22

XXX.XXX.58.42

Zvěromil napsal(a):
Dobrý den,
asi před jedním měsícem jsem zachránil andulku z řeky, koupil klec atd. No a teď v tomhle týdnu začala strašně řvát dřív to bylo takové to krásné švitoření. A rodiče přemíšlí o tom že jí vypustí ven. Ale je taky možnost že bychom ji dali k dědovi který má voliéru ale zase bych se bál že ji nikdy nepoznám. Tak se chci zeptat jak andulku utišit.

Zřejmě se nudí. Je moc pěkná. Jestli si ji necháte, hned vyměňte ty nechutný plastový bidla.

28.12.2020 13:06
Valentko

XXX.XXX.226.187

Zvěromil napsal(a):
Dobrý den,

Spýtajte sa rodičov či aj im by sa páčilo kebyže ich niekto vyhodí von do chladu len preto že sú hlučný .
Ale inak súhlasím s eli22 že tá andulka sa asi nudí a potrebuje kamaráta. Bohužial si to v dnešnej dobe vela ludí neuvedomuje a chovajú iba jednu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík