Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2020 15:06
wertzuop

XXX.XXX.99.123

Dobrý den,
moc prosím o pomoc, o radu. Už před časem se mi u zebřičky vyskytl problém, jež je vidět na fotce. Má povislé oční víčko, pouze ale na jednom oku. Tato konkrétní je méně aktivní než druhé, více posedává a odpočívá. To ale bude zcela určitě věkem. Mám ji dva roky a brala jsem ji ze zverimexu, takže nevím, jak stará tenkrát byla. Vzhledem k tomu, že jsem myslela, že to souvisí spíše se stářím, tak jsem tomu nevěnovala moc velkou pozornost. Dnes jsem si ale úplně toho stejného všimla u mé letošní samice. Také to má pod jedním okem červené a víčko povislé. Na druhé straně na tváři má přímo na líčku peří trochu vytrhané, ale to s tím, snad, souvislost nema. Jinak je čiperná, snad i ze všech nejaktivnější.
Nesetkal jste se s tím někdo? Nevíte, jak bych jim mohla pomoci?🤔
Za každou radu budu moc vděčná!

Neregistrovaný uživatel

29.12.2020 18:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Myslím že se do ní zamiloval sameček a ona se nechává ozobávat, ta druhá to bude mít asi stejné. Zkuste je pozorovat a jestli je to tak tak samečka odstavte.

29.12.2020 18:51
wertzuop

XXX.XXX.99.123

Děkuji za tip, zkusím je pozorovat. Je mi zvláštní, že se to u obou vyskytlo stejně, na stejném oku. S ničím takovým jsem se ještě, jakožto obdivování samcem, nesetkala, tak mě to vůbec nenapadlo. Děkuji!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík