Zebřička

Prodám Zebřičku pestrou - Prodám 5 samic a jednoho samce. Loňská mláďata. O...
100 Kč
Dobrý den, mám menší dotaz.
Už podruhé, co je máme, se nám stalo že se při čistěni klece našlo vajíčko. Bylo nám řečeno že jsou to dva samci, takže se chci zeptat jak je možné že máme v kleci vajíčko? A co teď dělat?
Antisgarcia
napsal(a):
Dobrý den, mám menší dotaz.
Už podruhé, co je máme, se nám stalo že se při čistěni klece našlo vajíčko. Bylo nám řečeno že jsou to dva samci, takže se chci zeptat jak je možné že máme v kleci vajíčko? A co teď dělat?
Co na to říct...tak vidíte, že to oba samci nejsou, nebo je druhá možnost, že by někdo z členů vaší rodiny si z vás dělal legraci ....a to vejce vyhoďte.
Passerby
XXX.XXX.254.254
Vajíčko se vezme ze samice takže pokud vám tvrdili že to sou samci tak asi kecali...
nejsem expert ale vypadají spíš na dvě samičky, každopadně vajíčka jim nechte, snesou jich víc budou na nich chvíli sedet a pak je přestanou bavit. pokud je budete dávat pryč bude snašet zas a zas klidně i k uplému vyčerpání
Passerby
napsal(a):
Vajíčko se vezme ze samice takže pokud vám tvrdili že to sou samci tak asi kecali...
nejsem expert ale vypadají spíš na dvě samičky, každopadně vajíčka jim nechte, snesou jich víc budou na nich chvíli sedet a pak je přestanou bavit. pokud je budete dávat pryč bude snašet zas a zas klidně i k uplému vyčerpání
Ptáci jsou mamky, takže tohle jde úplně mimo mě, ale nemá jim tam tedy koupit nějakou podestýlku navíc nebo tak něco? Vajíčko našla totiž na zemi v písku. 😅
Passerby
XXX.XXX.254.254
Antisgarcia
napsal(a):
Ptáci jsou mamky, takže tohle jde úplně mimo mě, ale nemá jim tam tedy koupit nějakou podestýlku navíc nebo tak něco? Vajíčko našla totiž na zemi v písku. 😅
chtělo by to asi lepší foto a nejakýho skušenýho zebřičkologa ...pokud opravdu dvě samice z vajíček nic nebude, tudíž není potřeba nic dokupovat.
pokud náhodou pár tak tak koupit hnizdečko a dát nejakej "vystlávací" material...
pozor kdyby jste nahodou dokupovali samce tak nemuzou byt dva pary, protoze jeden bude dominantni a ten druhej ubije... jeden pár v kleci a nebo 3 páry v kleci, ale to uz chce jinčí rozměry
Uživatel s deaktivovaným účtem
S pohlavím neporadím, žebříčky nechovám. Nicméně se za ně přimlouvám za výměnu bidel - přírodní větve. Fajn je jabloň či třešeň, apod - různých průměrů. Ideálně šíře tak, aby větévku celou neobjaly nožkou. Budou si tak brousit drápky.