Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Evikpap

14.1.2021 12:32
Evikpap

XXX.XXX.180.111

Ahoj všichni, prosím můžete někdo poradit?!
Včera se ke mě dostali 2 andulky... Jedna úplně v pohodě,druhá má poměrně dost jako otekle oko a celé zarudle...puvodni majitel rikal, ze nechce moc lítat, coz mi osobne prijde,ze je to tim okem ,ze na nej nevidi... anebo jestli jo,tak naprosto minimalne...kdyz leze po kleci,otoci hlavicku,popoleze..otoci hlavicku..popoleze...vzdy aby videla zdravym okem...původní majitel na tento problém vůbec nijak nepoukazal a psal,že jsou obě zdravé...obě andulky spolu žili rok a druhá nemá vůbec nic,takže usuzuji, že to nejspíš nebude infekční.. objednala jsem se k veterináři,ale bohužel nás vezme skoro až za 14 dní...

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2021 13:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý deň, riešil som kedysi podobný problém, bolo to u papagája konžského, keďže mal oko napuchnuté červené, pravdepodobne príčinou cudzieho telesa, alebo prievanu,... . Bol piatok poobede, čiže k veterinárovi bolo možné sa dostať až cez pracovné dni. Skúsil som to riešiť tak, že som vtákovi vytieral okolo s Bórovou vodou a pomohlo. Za dva dni mal okolo v poriadku a taktiež doteraz nevykazuje žiadne iné problémy s okom, alebo podobne. Skúste tak, ,keby nepomohlo možete dať kvapky opthalmo -septonex. Ak nepomôže, určite k veterinárovi.
Nech sa darí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík