Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 Kč
Dobrý den,
já bych se chtěl jen zeptat.
mám doma dva samečky a chci je naučit mluvit.
Za kolik dnů se naučí asi sameček říkat jedno slovo když to budu dělat každý den??
A ještě jeden mi jde na ruku a druhý ne mám učit oba v kleci nebo jednoho na ruce a druhého v kleci?? A jak dlouho je mám učit aby potom neztratili zájem??
Děkuji a hezký večer!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud jsou dva, asi se mluvit nenaučí. Většinou je to mluvení dík tomu, že si nemůže papoušek pokecat se svým druhem. Jinak jak dlouho to trvá nelze říct - každý papoušek je jinak nadaný.
Ideální je ochočit jednoho a ten druhý postupně odkouká tu důvěru k vám. Jinak ano, lepší učit v kleci, abyste ho pak nezradil při chytání, kdyby se nechtěl vrátit do klece sám.
PL
napsal(a):
Dobrý den,
já bych se chtěl jen zeptat.
mám doma dva samečky a chci je naučit mluvit.
Za kolik dnů se naučí asi sameček říkat jedno slovo když to budu dělat každý den??
A ještě jeden mi jde na ruku a druhý ne mám učit oba v kleci nebo jednoho na ruce a druhého v kleci?? A jak dlouho je mám učit aby potom neztratili zájem??
Děkuji a hezký večer!
Lepší by bylo si přečíst sám nějakou knížku o chovu andulek. Co takhle si koupit , nebo půjčit knížku ? Dozvíš se tam víc informací, než zde. Určitě i jak andulku ochočit a třeba i naučit mluvit.