Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2021 23:28
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

Dobrý den, chtěl bych poradit jak často vypouštět andulku. Někdo ji má na volno po domě furt, někdo ji vypouští kdy se mu chce a někdo pravidelně.
Tak nevím, prosím o radu.

21.1.2021 00:43
Mohy

XXX.XXX.246.222

Máte své zvíře rád - pouštějte ho denně.
Nemáte své zvíře rád - Nechte ho trčet v kleci třeba týden

21.1.2021 15:39
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Vidím že kvalitních dotazů máte více. Radil bych koupit si knihu o chovu ptactva a něco si přečíst. Zde je vidět absolutní neznalost všeho,co s chovem souvisí. Proč si pořizujete Andulku a pak se snad budete ptát jestli ji máte dát nažrat. Nechápu.

21.1.2021 20:44
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

pterodactyll napsal(a):
Vidím že kvalitních dotazů máte více. Radil bych koupit si knihu o chovu ptactva a něco si přečíst. Zde je vidět absolutní neznalost všeho,co s chovem souvisí. Proč si pořizujete Andulku a pak se snad budete ptát jestli ji máte dát nažrat. Nechápu.

Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.

21.1.2021 23:13
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Zvěromil napsal(a):
Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.

TO SI DĚLÁTE SRANDU ,CO BY DĚLALA ANDULKA V ŘECE ,ASI JSTE ZVĚROMIL ,ALE RADŠI SE ZAMĚŘTE NA NĚJAKÝ JINÝ OBOR.

22.1.2021 11:54
Zvěromil

XXX.XXX.217.157

Horák lutino napsal(a):
TO SI DĚLÁTE SRANDU ,CO BY DĚLALA ANDULKA V ŘECE ,ASI JSTE ZVĚROMIL ,ALE RADŠI SE ZAMĚŘTE NA NĚJAKÝ JINÝ OBOR.

Nevím jak se tam dostala ale byla tam!

26.1.2021 21:30
strnecka

XXX.XXX.92.2

Já ji pouštím tak často, jak to jde, ale během dne ji dávám i do klece, aby na ni byla zvyklá, to mám ovšem klec blízko sebe. Musí umět se zabavit i v kleci, proto i tam má hračky a zábavu, občas ji zavřít musíte. Já ji nenechávám puštěnou, když nejsem doma a zavírám ji na noc. Během dne ji zavřu, když si jdu třeba udělat jídlo, aby mi do toho nelezla, nebo když chci vyvětrat a podobně. Pak ji zase pustím. Takže co nejvíc na volno jak to jde, ale občas i klec.

26.1.2021 21:35
strnecka

XXX.XXX.92.2

Navyknete nějaký režim, já teď dělám z domu, takže kolem deváté oteviram klec a dávám jí k sobě do místnosti, je volně a litá si a hraje a leze po mně zatím co pracuju na PC, sem tam ji zavřu, když potřebuji a kolem deváté večer ji dávám zase zpět s klecí do volné místnosti, protože sama chodím spát po půlnoci a andulky potřebuji 10-12 hodin nerušeně v klidu spát. Dělám to tak každý den, takže ona přesně ví, co se bude dít.

28.1.2021 14:46
AlaAlice

XXX.XXX.254.48

Dobrý den, mám dotaz. Mám andulku samečka, nemá ani rok. Mám ho doma tři týdny, včera při čištění vyletěl z klece, vůbec to nevadí, nechávám mu klec otevřenou. Sám se vrátil do klece asi za osm hodin. Myslela jsem, že už bude létat každý den. Ale zase je jen v kleci. Venku se nechal i pohladit po bříšku. V kleci před rukou ustupuje, pokud nemám proso. Je to dobrý, že nechce ven z klece? Nebo mám jen být trpělivá? Díky za odpovědi

28.1.2021 15:15
lupus4

XXX.XXX.205.61

trpělivá

28.1.2021 15:24
AlaAlice

XXX.XXX.254.48

Děkuji, teď mi v kleci sedl i na prst, možná to bude i ve mně, měla jsem trochu strach z klovnutí, ale je moc hodný a když klove, tak opravdu velice jemně. Budu trpělivá, však on vyletí, jednou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík