Andulky 11/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 11/24 - 2/25. Výběr z více kus...
pterodactyll
napsal(a):
Vidím že kvalitních dotazů máte více. Radil bych koupit si knihu o chovu ptactva a něco si přečíst. Zde je vidět absolutní neznalost všeho,co s chovem souvisí. Proč si pořizujete Andulku a pak se snad budete ptát jestli ji máte dát nažrat. Nechápu.
Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.
Zvěromil
napsal(a):
Já jsem s andulku nepočítal byla v řece a tak jsem ji vytáhl a když jsem došel domů tak jsem potřebovali rychle sehnat klec a tak jsem šel do zverimexsu a tam jsem nějakou koupil aby mi ta andulka vůbec přežila.
TO SI DĚLÁTE SRANDU ,CO BY DĚLALA ANDULKA V ŘECE ,ASI JSTE ZVĚROMIL ,ALE RADŠI SE ZAMĚŘTE NA NĚJAKÝ JINÝ OBOR.
Já ji pouštím tak často, jak to jde, ale během dne ji dávám i do klece, aby na ni byla zvyklá, to mám ovšem klec blízko sebe. Musí umět se zabavit i v kleci, proto i tam má hračky a zábavu, občas ji zavřít musíte. Já ji nenechávám puštěnou, když nejsem doma a zavírám ji na noc. Během dne ji zavřu, když si jdu třeba udělat jídlo, aby mi do toho nelezla, nebo když chci vyvětrat a podobně. Pak ji zase pustím. Takže co nejvíc na volno jak to jde, ale občas i klec.
Navyknete nějaký režim, já teď dělám z domu, takže kolem deváté oteviram klec a dávám jí k sobě do místnosti, je volně a litá si a hraje a leze po mně zatím co pracuju na PC, sem tam ji zavřu, když potřebuji a kolem deváté večer ji dávám zase zpět s klecí do volné místnosti, protože sama chodím spát po půlnoci a andulky potřebuji 10-12 hodin nerušeně v klidu spát. Dělám to tak každý den, takže ona přesně ví, co se bude dít.
Dobrý den, mám dotaz. Mám andulku samečka, nemá ani rok. Mám ho doma tři týdny, včera při čištění vyletěl z klece, vůbec to nevadí, nechávám mu klec otevřenou. Sám se vrátil do klece asi za osm hodin. Myslela jsem, že už bude létat každý den. Ale zase je jen v kleci. Venku se nechal i pohladit po bříšku. V kleci před rukou ustupuje, pokud nemám proso. Je to dobrý, že nechce ven z klece? Nebo mám jen být trpělivá? Díky za odpovědi