Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2021 13:45
sedasa@seznam.cz

XXX.XXX.46.189

Prosím, poradíte mi o jaký problém s nožkou se může jednat a jestli je možné to nějak řešit? Špatně se drží na bidle, a nehýbe s drapky. Andulka (bílá) je čilá, jí a pije bez obtíží. Děkuji

21.1.2021 17:11
kareta

XXX.XXX.84.6

sedasa@seznam.cz napsal(a):
Prosím, poradíte mi o jaký problém s nožkou se může jednat a jestli je možné to nějak řešit? Špatně se drží na bidle, a nehýbe s drapky. Andulka (bílá) je čilá, jí a pije bez obtíží. Děkuji

Jak vám tady má někdo poradit co má vaše andulka s nožkou ? Řešit to jde. Zajděte na veterinu. Pravděpodobně si to o něco narazila, nebo si to udělala o ten řošt co máte ve spodu klece. Tady jsou dotazy jak někde v pomocné škole. Koupátka pro andulku, pítka na vodu atd.

21.1.2021 18:00
cvrdlikacek

XXX.XXX.75.249

Vyměňte ty bidla za přírodní větve, myslím si že má křeč protože ty tyčky jsou na to jak dělané... Ať je každé bidlo jinak silné, z nějakého ovocného stromu nebo z bezu a bude po problému..

22.1.2021 00:36
sedasa@seznam.cz

XXX.XXX.46.189

Děkuji za radu vyzkouším.

mussasa

22.1.2021 06:38
mussasa

XXX.XXX.201.122

Děkuji za radu vyzkouším.

Vyhoďte ta různé kraviny, budou mít více místa. Místo frézovaných bidel dejte větve různých průměrú. Od nejslabšího vzestupně. A pokud tohle nepomůže tak navštivte veterináře. Problém bude někde jinde.

22.1.2021 13:15
Valentko

XXX.XXX.226.187

Tie rošty čo máte na spodku tej klietky to je to najhoršie čo môže byť. Andulky lubia zbierať potravu aj zo zeme a určite sa im na tom dobre nestojí. To už sú ludia lenivý aj vyčistiť klietku?

22.1.2021 21:23
jariss

XXX.XXX.20.53

Okamžitě na veterinu.Dejte vědět jak vet poradil a hlavně jak pomohl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík