Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Dobrý den nabízím zde odchov výstavních andulek...
500 KčProsím, poradíte mi o jaký problém s nožkou se může jednat a jestli je možné to nějak řešit? Špatně se drží na bidle, a nehýbe s drapky. Andulka (bílá) je čilá, jí a pije bez obtíží. Děkuji
sedasa@seznam.cz
napsal(a):
Prosím, poradíte mi o jaký problém s nožkou se může jednat a jestli je možné to nějak řešit? Špatně se drží na bidle, a nehýbe s drapky. Andulka (bílá) je čilá, jí a pije bez obtíží. Děkuji
Jak vám tady má někdo poradit co má vaše andulka s nožkou ? Řešit to jde. Zajděte na veterinu. Pravděpodobně si to o něco narazila, nebo si to udělala o ten řošt co máte ve spodu klece. Tady jsou dotazy jak někde v pomocné škole. Koupátka pro andulku, pítka na vodu atd.
mussasa
XXX.XXX.201.122
sedasa@seznam.cz
napsal(a):
Děkuji za radu vyzkouším.
Vyhoďte ta různé kraviny, budou mít více místa. Místo frézovaných bidel dejte větve různých průměrú. Od nejslabšího vzestupně. A pokud tohle nepomůže tak navštivte veterináře. Problém bude někde jinde.
sedasa@seznam.cz
napsal(a):
Prosím, poradíte mi o jaký problém s nožkou se může jednat a jestli je možné to nějak řešit? Špatně se drží na bidle, a nehýbe s drapky. Andulka (bílá) je čilá, jí a pije bez obtíží. Děkuji
Tie rošty čo máte na spodku tej klietky to je to najhoršie čo môže byť. Andulky lubia zbierať potravu aj zo zeme a určite sa im na tom dobre nestojí. To už sú ludia lenivý aj vyčistiť klietku?