Papoušek nádherný samec

Prodám Papouška nádherného - Prodám poslední 2 ks loňských (2024) papoušků...
700 Kč
Google.com
Kroužkujeme mláďata v závislosti na druhu papouška,většinou v době, kdy se jim otevírají oči,což je cca 8 až 12 den.. Kroužek nesmí z nožky padat, ale na druhou stranu musí jít snadno přetáhnout, nepoužíváme sílu a násilí, abychom mláděti neublížili! Pokud si nejsme jisti, zkoušíme kroužkování vícekrát, abychom nepromeškali vhodný okamžik. Jakmile mláděti jednou nožka zesílí, již mu kroužek nenasadíme.
Já to prvně dělala před xx lety podle videa. A ok.Jinak jedno mládě se může kroužkovat třeba ve věku 8 dní a jeho sourozenec až ve věku 10 nebo více dní. Nemusí to být stejné. Když jsem ještě neměla zkušenost, tak jsem je aktivně kroužkovala brzy. Kroužek přešel přes horní kloub a pak už nešel sesunout. Veterinářka musela použít malou rozbrusku, protože mně to nešlo ani pilníkem. To byla ostuda.
eli22
napsal(a):
Já to prvně dělala před xx lety podle videa. A ok.Jinak jedno mládě se může kroužkovat třeba ve věku 8 dní a jeho sourozenec až ve věku 10 nebo více dní. Nemusí to být stejné. Když jsem ještě neměla zkušenost, tak jsem je aktivně kroužkovala brzy. Kroužek přešel přes horní kloub a pak už nešel sesunout. Veterinářka musela použít malou rozbrusku, protože mně to nešlo ani pilníkem. To byla ostuda.
Proto jsem byl rád za praktickou ukázku.