Andulky

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám letos v únoru narozené andulky. Jsou zvy...
350 KčMishel2604
XXX.XXX.120.105
Dobrý deň,
chcem sa opýtať. Andulka ma drevenú budku okrúhlu ale príde mi ze jej je malá môžem ju vymeniť za väčšiu alebo už to mám nechať tak keď si ju začala upravovať a pripravuje sa na hniezdenie. Už sa aj parili tak radšej sa pýtam, aby som niečo nepokazila.
prosím o radu
dakujem
Mishel2604
napsal(a):
Dobrý deň,
chcem sa opýtať. Andulka ma drevenú budku okrúhlu ale príde mi ze jej je malá môžem ju vymeniť za väčšiu alebo už to mám nechať tak keď si ju začala upravovať a pripravuje sa na hniezdenie. Už sa aj parili tak radšej sa pýtam, aby som niečo nepokazila.
prosím o radu
dakujem
Pro nekoho mame ,pro jine dobre. Co takhle pouzit hlavu a napsat prumer budky.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Nechal bych to tak-výměna to může pokazit.Když do ní chodí a upravuje tak se ji asi líbí.
mussasa
XXX.XXX.201.122
Mishel2604
napsal(a):
Dobrý deň,
prosím o radu
dakujem
Nic neměňte, jen přidejte ještě jednu budku vedle.
Mishel2604
XXX.XXX.121.198
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Tak tohle vypadá jako krmítko pro sýkorky.To muselo být ve zverimexu drahé.Pokud jste jen trochu zručný udělejte ji sám-rozměry a návody se dají v pohodě vyhledat.Bude to těšit vás i andulky.
Mishel2604
XXX.XXX.121.212
corvuscorax
napsal(a):
vy jste asi vděčný objekt pro "kutily" co nabízejí takové budky pro andulky. Něco podobného je nabízet za ,1000kč kus klacku očištěného od kůry jako "stojan propapoušky". To už jste někteří opravdu tak zblblí, že si neumíte udělat nic sami? Pak bych si ani nepořizoval nic živého.
Mam pocit ze ste snedl múdrosť sveta. Ste strašne nepríjemný tak nechcite aby som začala byť nepríjemná ja. Prosila som o radu búdka sa vyrába. Bohužiaľ u dvojročného chlapca sa to na posedenie výroby nedá mudrlanti. Tu budku jej chcem vymeniť len nechcem niečo pokaziť. A pokiaľ ide o to živé tak vás by som doma nechcela ani mŕtveho.Budku som mala doma a ona sama do nej začala chodiť tak som jej ju dala do klietky len pre informáciu pan múdry.
nejsem "múdry" ale napřed jste se měla zeptat jestli je to budka vhodná pro andulku než jste jí tam dala. Určitě by vám ji všichni co si tady čtou na fauně doporučili. Nepříjemná klidně můžete být nebude mi z toho ani zima ani teplo. Chudák malý dvouletý chlapec, určitě ho strkáte do malé postýlky kde se ani neotočí.
Mishel2604
napsal(a):
Mam pocit ze ste snedl múdrosť sveta. Ste strašne nepríjemný tak nechcite aby som začala byť nepríjemná ja. Prosila som o radu búdka sa vyrába. Bohužiaľ u dvojročného chlapca sa to na posedenie výroby nedá mudrlanti. Tu budku jej chcem vymeniť len nechcem niečo pokaziť. A pokiaľ ide o to živé tak vás by som doma nechcela ani mŕtveho.Budku som mala doma a ona sama do nej začala chodiť tak som jej ju dala do klietky len pre informáciu pan múdry.
Dobrý den nechte Vaši budku tam kde je....jak psal někdo výše...jednu přidejte ležatou,nebo stojatou....at budka ma dulek na vajička, ale ne pod vletovým otvorem .....
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
V.N.
napsal(a):
Dobrý den nechte Vaši budku tam kde je....jak psal někdo výše...jednu přidejte ležatou,nebo stojatou....at budka ma dulek na vajička, ale ne pod vletovým otvorem .....
Tak to bude klícka plná budek!
mussasa
XXX.XXX.201.122
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak to bude klícka plná budek!
Budky zavěsit obě dvě z venku. Takhle jak to máte nebude fungovat. I klec je malá, až se začnout lihnout mladé nevejdou se do klece. Pokud chcete mladé musíte tomu přizpůsobit i velikost chovného zařízení. To co máte je na jednu andulku s proletem po místnosti.
Na odchov nemyslete, tu budku co máte dole odstraňte a nechte to tak pokud bude někde náhodou vejce vyhodit. Až pořídíte větší prostor ozvěte se, takhle bude budka jen samé ho... Protože ptáci budou sedět nad ní. Budky se zpravidla dávají co nejvýše.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
V.N.
napsal(a):
Dobrý den ...nebude...zavěsí se zvenku klece....tož tak...
To je chytré-tož tak.
Mishel2604
XXX.XXX.121.187
mussasa
napsal(a):
Budky zavěsit obě dvě z venku. Takhle jak to máte nebude fungovat. I klec je malá, až se začnout lihnout mladé nevejdou se do klece. Pokud chcete mladé musíte tomu přizpůsobit i velikost chovného zařízení. To co máte je na jednu andulku s proletem po místnosti.
Na odchov nemyslete, tu budku co máte dole odstraňte a nechte to tak pokud bude někde náhodou vejce vyhodit. Až pořídíte větší prostor ozvěte se, takhle bude budka jen samé ho... Protože ptáci budou sedět nad ní. Budky se zpravidla dávají co nejvýše.
Dekuji za radu andulky sú aj tak väčšinou vonku lietajú po byte väčšiu klietku budú mať tiež co nevidieť je mi jasné že je malá a ešte raz ďakujem