Andulka

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám krásné opeřené mladé andulky jsou asi 5...
130 Kč
AlaAlice
napsal(a):
Dobrý den, můžu se, prosím zeptat, jestli jsou rozdíly mezi andulkou vlnkovanou a albino i v chování, nebo jen v barvě očí a peří. Máme albino, i když mladá, je vysoká a štíhlá a docela ofrklá 🙂
Jaký je rozdíl v chování mezi Bělochem ,Černochem Asiatem ?Žádný ,záleží na povaze a prostředí v jakém byl vychován + genetické předpoklady po rodičích.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Odpověď na otázku v první větě-OBROVSKÝ a to nejsem rasista.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Pokud vás to docela zajímá tak se zkuste dostat z bubliny ze které toho moc nevidíte a poznáte to jistě sám-při vaší zvídavosti to určitě nebude problém.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud vás to docela zajímá tak se zkuste dostat z bubliny ze které toho moc nevidíte a poznáte to jistě sám-při vaší zvídavosti to určitě nebude problém.
Tak Vám děkuji za NEODPOVĚĎ. Andulky jsem choval jako kluk a teď je už 30 let nemám. Jenom mě ten problém zaujal - teoreticky. Celkem nechápu, proč reagujete, když nechcete nic říct.
Tak si teda zůstaňte ve své bublině s pocitem toho nejchytřejšího (abych Vám odpověděl Vaším stylem).
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Díky za radu,ale opakování už není ono.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky za radu,ale opakování už není ono.
Jsem tady na fóru krátce - prostě mě to zaujalo - jak jsem napsal teoreticky. Některé dotazy se tady opakují, to jsem zjistil už za ten měsíc, co sem koukám.
Jenom si myslím, že ta reakce nebyla adekvátní - stačilo nereagovat, anebo napsat, že se to už tady řešilo a kdyby se chtělo být hodně vstřícným, tak dát odkaz, kde je ta problematika řešena.
Pak se to úplně zbytečně přenáší do osobní roviny, což mě vždy mrzí. Taky mě občas zasvrbí jazyk, napíši "ostřejší" odpověď, pak zafunguje autocenzura a hezky to smažu ještě před odesláním. Někdy je méně prostě více ...
P.S. ... a omlouvám se za "přednášku".
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Reakce rozhodně nebyla na andulky-asi to někteří pobrali opravdu trochu jinak.