Dobrý večer chci se zeptat jestli můžu chovat papouška zpevaveho v kleci d120 s66 v55 budka z venku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Ta přepravka je opravdu hrozná-na focení mohl při nejmenším vyměnit noviny a motykou očistit zadní stěnu.
kičněp
napsal(a):
vidis urcite dobre ale mimo tema.jo ta ceska povaha jen hledat chyby.!!
Já chyby nehledám jestli jste četl co jsem napsal tak jsem souhlasil s Rotvikem že uvedený rozměr je ok.ale sorry jako ,bych se styděl takto vyfotit přepravku a dát to tady do diskuse .Proberte si všechny mé příspěvky a uvidíte že donikoho nepřejí a nehledám chyby.Jediny do koho jsem tady se nacházel byl Gruchy (Italia) kdo mne zná tak ví že nejsem z těch co hledá chyby.Jo jsem provokativni tip ale s tím jsem se naučil žít.takze klídek chlape Chovu zdar a čistým prepravkam ČEST. Kdo má takto za.ebanou přepravku tak jak vypadají jeho volierky a klece ani se mi nechce domyslet.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Mám přepravky i o dost déle,stačí po každém použití 5 minut údržby a jsou v cajku.
tonyzemo
napsal(a):
Za prepravku se omlouvám ma ji od otce který měl taky ptáky před 25 lety tak už vypadá zasle
Omlouvat se nemusíte je to vaše vizitka, jak psal Zborov jenom chtít .Musite si uvědomit že na to koukám spousta lidí i z ciziny a nevypadá to opravdu dobře.Dejte si na to příště pozor a ať se vám zadaří odchov .Uspesnou sezonu všem Karel
kičněp
napsal(a):
vidis urcite dobre ale mimo tema.jo ta ceska povaha jen hledat chyby.!!
Nesouhlasím !! Právě naopak kaž dej kritizuje po straně ale nahlas jen málo kdo upozorní . Jen aby nebyl špatnej u ostatních , je správní poukázat na přepravku veřejně !!! I když to není k tématu a pokud budou takzvaní chovatelé strkat ptactvo do takových hnusů. Tak se nedivte že v chovech je potom tolik nemocí . Copak je to tak těš ký přijít domů vypustit svěřence a přepravku opláchnout . Podle přepravky se dá pohodě rozeznat chovatel kterej se rád stará o svůj chov.
tonyzemo
napsal(a):
Nechtěl sem diskuzi jen o nevzhledne přepravce ale chtěl sem poradit o velikosti kleci pro papouška zpěvaček už podruhé se omlouvám a dekuji Pepovi 123 za jeho prispevek.
Neřešte a pořád se neomlouvejte,je to každého věc,tady se to vždy vrhne jiným směrem.Jak jsem psal,rozměry klece a budka z venku jsou pro jeden pár zpěváků v pohodě.Odchovy po osamostatnění dejte do větší proletky,ať zesílí ..Ať se daří
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Rozměry klece znáte,jak zacházet s přepravkou teď asi budete také vědět-tak ať se daří!