Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fridininka

19.3.2021 11:20
Fridininka

XXX.XXX.92.247

Prosim o radu a nazory. Mame samicku, cca 3/4 roku starou. Kdybychom ji chteli poridit kamose, aby nebyla sama, tak samicku nebo samecka? NECHCEME zakladat chov. Jak tomu predejit, kdyz poridime samecka? Dve samicky se spolu pry hure snasi. Chci aby ji bylo lip a ne aby se stresovala mym spatnym rozhodnutim. Moc dekuji za rady, nemam zadne zkusenosti, tak se prosim nezlobte za moje otazky. Dekuji

19.3.2021 11:52
Fff

XXX.XXX.88.252

Fridininka napsal(a):
Prosim o radu a nazory. Mame samicku, cca 3/4 roku starou. Kdybychom ji chteli poridit kamose, aby nebyla sama, tak samicku nebo samecka? NECHCEME zakladat chov. Jak tomu predejit, kdyz poridime samecka? Dve samicky se spolu pry hure snasi. Chci aby ji bylo lip a ne aby se stresovala mym spatnym rozhodnutim. Moc dekuji za rady, nemam zadne zkusenosti, tak se prosim nezlobte za moje otazky. Dekuji

Určitě samečka a na vašem místě bych je hnízdit nechal jinak samička začne snášet vajíčka všude v kleci a vysílí se a umře. Taky záleží na velikosti klece/voliery a upřímne nechápu proč nechcete odchovávat, já chovám okrasné ptactvo 6 let a vždy když odchovám mladé jsem štastný a ptáci jsou spokojení že se můžou starat.

Fridininka

19.3.2021 11:58
Fridininka

XXX.XXX.92.247

Uprimne se toho bojim, jestli bych to zvladla. Jelikoz nemam zadne zkusenosti, jak jsem jiz psala. Chteli jsme andulku jako domaciho mazla, ne z duvodu mnozeni.

19.3.2021 19:05
lupus4

XXX.XXX.205.61

??? rozměry klece a pouštíte na prolet ?

Fridininka

20.3.2021 15:24
Fridininka

XXX.XXX.92.247

Rozmery klece pro 2 andulky jsou nedostatecne. Na jednu andulku mame ted klec 45cmx35cm, vyska 60cm. Mame andulku teprve tyden. Dali jsme vcera na doporuceni pryc zrcatko. Stale sedela jen u nej. Hned dnesni den je na ni videt velka zmena. Splha v kleci, nesedi jen na jednom miste nalepena na zrcatko, jako predtim, je zvedava a aktivni. Uz i pipa, pokud nas vidi. Driv pipla 3x za den, nic vic. Jinak pokud slysi jine ptaky, pipa na ne stale. A uz mi neprijde tak ustrasena, uz se ji nase pozornost zacina libit. Prolet zatim neprobehl. Na to se asi stale boji, nevyleti z klece. Uvidime ted, jak to bude dal.

20.3.2021 20:29
Fff

XXX.XXX.88.252

Fridininka napsal(a):
Rozmery klece pro 2 andulky jsou nedostatecne. Na jednu andulku mame ted klec 45cmx35cm, vyska 60cm. Mame andulku teprve tyden. Dali jsme vcera na doporuceni pryc zrcatko. Stale sedela jen u nej. Hned dnesni den je na ni videt velka zmena. Splha v kleci, nesedi jen na jednom miste nalepena na zrcatko, jako predtim, je zvedava a aktivni. Uz i pipa, pokud nas vidi. Driv pipla 3x za den, nic vic. Jinak pokud slysi jine ptaky, pipa na ne stale. A uz mi neprijde tak ustrasena, uz se ji nase pozornost zacina libit. Prolet zatim neprobehl. Na to se asi stale boji, nevyleti z klece. Uvidime ted, jak to bude dal.

Na chovu andulek není nic složitého dáte budku a občas vaječnou míchanici a to je vše.

Přidejte reakci

Přidat smajlík