Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2021 10:51
kakadu 192

XXX.XXX.112.12

Dobrý den,má někdo zkušenosti s krmením pro papoušky jako je zázvor, křen a cibule?
Někde píší výborná přírodní antibiotika, jinde zase pro papoušky toxické.

Neregistrovaný uživatel

21.3.2021 11:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Mám zkušenost,že není dobré dát na rady "odborníků", proto krmím tím co mám ověřeno z vlastní praxe.Zrovna tyhle tři věci by mě vůbec nenapadly.

21.3.2021 11:14
eli22

XXX.XXX.58.43

kakadu 192 napsal(a):
Dobrý den,má někdo zkušenosti s krmením pro papoušky jako je zázvor, křen a cibule?
Někde píší výborná přírodní antibiotika, jinde zase pro papoušky toxické.

Tak pokud je mi známo, cibule je jedovatá /jak pro papoušky, tak pro psy/. Samozřejmě ne jedna šlupička. Česnek třeba jen do vody jako mírná prevence. A ke křenu by naši ptáci ani nečuchli, takže nevím.

Daryl

18.2.2023 12:47
Daryl

XXX.XXX.193.24

Zdravím mám knihu přímo od Veterinářky. Doporučuji koupit přeji hezký den všem papouškářům

18.2.2023 18:37
vegh

XXX.XXX.119.209

Cesnak dávám pre všetké papagáje aj viac stručikov na kus,tyžden kuse najar aj na jesen.maju rady rozelovité aj alexandrové,aj pyrhuri. cez leto aj mnať,cesnakovu.

19.2.2023 00:18
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Daryl napsal(a):
Zdravím mám knihu přímo od Veterinářky. Doporučuji koupit přeji hezký den všem papouškářům

Knihu mám hned jak vyšla. Autoři skvěoí chovatelé. On v zoo Praha.Ona veterinářka. Dopoučuji koupit i zkušeným chovatelům.
Daryl ukázal str se zázvorem. O cibuli tam nic není. PŘED PÁR LETY JSEM JI PODÁVAL V MENŠÍM MNOŽSTVÍ S OVOCEM A ZELENINOU. KOLIK JI BRALI NEBO VŮBEC MEBRALI (amazoňané, alexandři čínští, pár žaků,rozely ) NEVÍM. Vždy něco zbylo a ve směsi se strouhanou červenou řepou už bylo vše červené. Nikdy nic nemarodilo. Opravdu se uvádí, že cibule není vhodná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík