Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Durišík

29.3.2021 18:50
Durišík

XXX.XXX.247.3

Dobrý den,
od rána nám jedná andulka cuká s křidélkem, ale v pohodě litá a papa .
Spíš mě zajímá co by to mohlo být? Zdá se s tím někdo už potkal? Může být poraněné?
Děkuji za odpověď.

29.3.2021 19:12
exotchov

XXX.XXX.168.151

Me zas od rana cuka jinde,kazdy to ma jine ze.

Neregistrovaný uživatel

29.3.2021 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Andulkáři vzpamatujte se-vaše dotazy jsou do nebe volající.

29.3.2021 19:17
exotchov

XXX.XXX.168.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Andulkáři vzpamatujte se-vaše dotazy jsou do nebe volající.

Plne s vami souhlasim co to zde je za posledni mesice hlava nechape jak muze byt tak nekdo mimo.

29.3.2021 20:04
Mohy

XXX.XXX.246.222

Durišík napsal(a):
Dobrý den,
od rána nám jedná andulka cuká s křidélkem, ale v pohodě litá a papa .
Spíš mě zajímá co by to mohlo být? Zdá se s tím někdo už potkal? Může být poraněné?
Děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokusím se vám normálně odpovědět. To že ptáci občas cukají křídly je určitě normální. Pokud jsem to však správně pochopil, že cuká jen jedním, může být i poraněné. Pokud však pták lítá normálně, je to málo pravděpodobné. Bez videa vám tu ale nikdo na 100% neporadí.

29.3.2021 20:08
Mohy

XXX.XXX.246.222

exotchov napsal(a):
Me zas od rana cuka jinde,kazdy to ma jine ze.

Dobrý den, vy jste možná zkušený chovatel, ale zadavatel tolik zkušeností s odchovy nejspíše nemá. Jediné co má, je strach o svého opeřence. Myslím že jste mu mohl odpovědět normálně, aby příště už věděl a nemusel se takhle třeba ptát i jinde na fórech. Zadavatelův dotaz byl pro budoucí čtenáře stokrát přínosnější, než vaše informace že máte od rána jisté cukání. Mimochodem gratuluji, že vám pořád slouží

Durišík

29.3.2021 20:18
Durišík

XXX.XXX.247.3

Je vidět že pan chová asi jiné ptáčky :)

29.3.2021 20:37
JoPe

XXX.XXX.82.6

Mohy napsal(a):
Dobrý den, vy jste možná zkušený chovatel, ale zadavatel tolik zkušeností s odchovy nejspíše nemá. Jediné co má, je strach o svého opeřence. Myslím že jste mu mohl odpovědět normálně, aby příště už věděl a nemusel se takhle třeba ptát i jinde na fórech. Zadavatelův dotaz byl pro budoucí čtenáře stokrát přínosnější, než vaše informace že máte od rána jisté cukání. Mimochodem gratuluji, že vám pořád slouží

Nerozčilujte se zbytečně, třeba mu cuká z toho víčko Nevím jak dlouho to tady sledujete, ale dotazy jsou čím, dál hloupější a je jich čím dál víc. Taky jsem dost dlouho trpělivě odpovídal, ale čeho je moc, toho je příliš, takže se nedivím kolegům, že si z toho dělají srandu. Tak zkuste se pravidelně věnovat 2 - 3 roky těmto rádoby začátečníkům a každý vám to rád přenechá a uvidíme jakou máte trpělivost.

29.3.2021 20:44
Mohy

XXX.XXX.246.222

JoPe napsal(a):
Nerozčilujte se zbytečně, třeba mu cuká z toho víčko Nevím jak dlouho to tady sledujete, ale dotazy jsou čím, dál hloupější a je jich čím dál víc. Taky jsem dost dlouho trpělivě odpovídal, ale čeho je moc, toho je příliš, takže se nedivím kolegům, že si z toho dělají srandu. Tak zkuste se pravidelně věnovat 2 - 3 roky těmto rádoby začátečníkům a každý vám to rád přenechá a uvidíme jakou máte trpělivost.

Právě že moc dlouho ne, takže tu trpělivost ještě mám :D Každopádně ani já neodpovídám na příliš hloupé dotazy, proto mě mrzí že lidi, kterým ten dotaz přijde hloupý takhle zesměšnují tazatele, místo aby si podobné poznámky odpustili a přenechali odpověď právě těm trpělivějším :D

Neregistrovaný uživatel

29.3.2021 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Cukání křídla to je nic-jsou i zajímavější dotazy.Stačí pročíst poslední vlákna o andulkách-už by to chtělo alespoň malé "uvolnění".

29.3.2021 21:18
JoPe

XXX.XXX.82.6

Mohy napsal(a):
Právě že moc dlouho ne, takže tu trpělivost ještě mám :D Každopádně ani já neodpovídám na příliš hloupé dotazy, proto mě mrzí že lidi, kterým ten dotaz přijde hloupý takhle zesměšnují tazatele, místo aby si podobné poznámky odpustili a přenechali odpověď právě těm trpělivějším :D

Ta trpělivost přejde, až zjistíte, že není zpětná odezva - nikdy se nedozvíte, jak to dopadlo a pak se také občas stalo, že nějaký dobrák dal hloupý dotaz záměrně jen tak z legrace a řada z nás na to naletěla, než se na to přišlo, že si ze všech dělá legraci a baví se.

29.3.2021 21:22
Mohy

XXX.XXX.246.222

JoPe napsal(a):
Ta trpělivost přejde, až zjistíte, že není zpětná odezva - nikdy se nedozvíte, jak to dopadlo a pak se také občas stalo, že nějaký dobrák dal hloupý dotaz záměrně jen tak z legrace a řada z nás na to naletěla, než se na to přišlo, že si ze všech dělá legraci a baví se.

Možná máte pravdu, ale já mám zatím v plánu být ten dobrák, co se bude snažit když bude moct poradit. Taky jsem jednou začínal a byl jsem za každou radu rád. Hezký zbytek večera

30.3.2021 04:47
exotchov

XXX.XXX.168.151

Mohy napsal(a):
Možná máte pravdu, ale já mám zatím v plánu být ten dobrák, co se bude snažit když bude moct poradit. Taky jsem jednou začínal a byl jsem za každou radu rád. Hezký zbytek večera

A neni treba lepsi si umet poradit sam a nebo aspon se o to snazit,zapojit trochu toho rozumu.Jakpak to delali ti starsi chovatele, to pro kazdou radu meli jet nekolik kilometru na kole aby se informovali na veci ktere by meli byt jasne snad i mlademu .Nejsme tak trochu precitliveli a neschopni selsky myslet.

Ljek

30.3.2021 11:14
Ljek

XXX.XXX.32.173

exotchov napsal(a):
A neni treba lepsi si umet poradit sam a nebo aspon se o to snazit,zapojit trochu toho rozumu.Jakpak to delali ti starsi chovatele, to pro kazdou radu meli jet nekolik kilometru na kole aby se informovali na veci ktere by meli byt jasne snad i mlademu .Nejsme tak trochu precitliveli a neschopni selsky myslet.

Dobrý den.
Takže exotchov - otázka zní " proč cuká andulka, a já si dovolím se Vás zeptat i nějaký jiný papoušek křidélkem - křídlem?"

Ljek

30.3.2021 11:32
Ljek

XXX.XXX.32.173

Cukání křídla to je nic-jsou i zajímavější dotazy.Stačí pročíst poslední vlákna o andulkách-už by to chtělo alespoň malé "uvolnění".

Dobrý den.
Zborov by mohl pomoci exotchovu:
Takže zborov - otázka zní " proč cuká andulka, a já si dovolím se Vás zeptat i nějaký jiný papoušek křidélkem - křídlem?"

Neregistrovaný uživatel

30.3.2021 11:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Ljek napsal(a):
Dobrý den.
Zborov by mohl pomoci exotchovu:
Takže zborov - otázka zní " proč cuká andulka, a já si dovolím se Vás zeptat i nějaký jiný papoušek křidélkem - křídlem?"

Nevím proč mám odpovídat nějakému Ljekovi, ale budiž-mě se zrovna cuká penant když přijde k samici a to dokonce celý.

Ljek

30.3.2021 12:15
Ljek

XXX.XXX.32.173

Nevím proč mám odpovídat nějakému Ljekovi, ale budiž-mě se zrovna cuká penant když přijde k samici a to dokonce celý.

Nemusíte,
Zkuzte odpovědět "Durišík", ale s prominutím, Vy vůbec nevíte o co jde.

Neregistrovaný uživatel

30.3.2021 12:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Jsem velmi rád,že nevím vůbec o co jde.

Ljek

30.3.2021 17:21
Ljek

XXX.XXX.32.173

Jsem velmi rád,že nevím vůbec o co jde.

Takže víš to nebo nevíš? Na otázku neodpověděls.
Odpověz na kokrétní dotaz neodpověděls, vy..r se na ty své nic neříkající pindy.
Znovu: papoušek ( andulka ) cuká křídlem, proč? i když ses s tím nesetkal můžeš napsat proč - zkus to. Děkuji

Neregistrovaný uživatel

30.3.2021 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Ljeku-jsi ještě větší v.l než jsem doufal.

...

Ljek

30.3.2021 17:52
Ljek

XXX.XXX.32.173

Ljeku-jsi ještě větší v.l než jsem doufal.

...

Ale no tak, pane zborov...
stále jste neodpověděl na otázku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2021 17:56

Ljek napsal(a):
Ale no tak, pane zborov...
stále jste neodpověděl na otázku.

Proč by měl odpovídat na zjevně dementní dotaz ?

Ljek

30.3.2021 18:08
Ljek

XXX.XXX.32.173

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč by měl odpovídat na zjevně dementní dotaz ?

Vás jsem se na nic neptal.
Jestli Vám ten dotaz připadá dementní, zkuste se podívat co dělají před spaním Vaši papoušci.

30.3.2021 19:11

Ljek napsal(a):
Vás jsem se na nic neptal.
Jestli Vám ten dotaz připadá dementní, zkuste se podívat co dělají před spaním Vaši papoušci.

Hmm smysluplná odpověď 🙄

Přidejte reakci

Přidat smajlík