Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ap.

7.4.2021 11:07
ap.

XXX.XXX.236.99

Dobrý den, na konci února jsem si koupila cca měsíc starou andulku (sameček). Jelikož jsem nikdy andulku předtím nechovala, hned druhý den jsme ji pustili, aby se proletěla. Když jsme ji ale pustili zase, už se do klece vracet nechtěla. I když nám to trvalo dlouho ( i 2hodiny byla venku) než jsme ji dostali do klece, i tak jsme ji pouštěli. Asi třetí den, jsem si ji pohladila a v kleci mi šla na prst. Občas na prst nebo hlavu přiletí. Poslední dobou ji nepouštíme pravidelně a je naštvaná, klove, vydává strašné zvuky, už moc nelétá a když ji vyndám z klece, tak chce hnedka do klece. Přijde mi, že se jí stýská po "kamarádech". Snažím se na ni pořád mluvit a ochočovat, ale nejde to. Když mám ale v ruce krmení, přiletí. Ale nemůžu si ji pořádně pohladit. Hodně jsem toho pak o Andulkách četla a když mi přiletí na ruku, je velice nervózní. Zdá se mi, že je asi nemocná a že třeba snědla něco špatného, když jsem ji pustila z klece. Trus má totiž zelený, oční víčka trochu žluté a občas pšikne. Prosím pomozte mi. Máte to někdo podobné?

7.4.2021 16:12
pterodactyll

XXX.XXX.9.10

Zdravím
Povezte copak jste si o andulkách přečetla, než jste si ji pořídila??
Nic,že. Mělo by to být první,něco nastudovat,než si živého tvora pořídím.
Vše jste uspěchala,chce to trpělivost,pouštět jste ji také hned neměla.

ap.

8.4.2021 18:36
ap.

XXX.XXX.236.99

Dobrý den, mám pročtených hodně věcí, moje sestřenice mají také Andulky, akorát jsem nenarazila na to, že by se neměla hned pouštět. Myslíte si, že se to dá ještě zachránit? To ji nemám teďka pouštět?
P.S. Děkuji za odpověď😊

8.4.2021 21:53
Já Ty

XXX.XXX.181.37

Andulky by měly být dvě aby se navzájem zabavily ve vaší nepřítomnosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík