Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2021 18:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den.
Máme páru amazonků modrohlavých. Samička je 7letá ručně dokrmená. Sameček odchován pod rodiči, stáří 6 let a spolu jsou 4,5 roku.
Během dne se k sobě mají a probírají si navzájem peří. Přes noc sedí každý na opačné straně bidla, nebo na protějším. U krmení je dominantní samec a občas ji i zobne. Pářit se jsem je neviděl a samička do budky nechodí jen ozobává vchod.
Zajímal by mě Váš názor zda přepárovat, nebo jim dát ještě šanci, případně nějakou jinou radu.

20.4.2021 19:02
Amazonek 01

XXX.XXX.25.53

Zdravím. Mám 5 letou samici a 6 tiletého samce spolu od podzimu. Po 14 dnech spávali vedle sebe na bidle. Samice se již povětšinou dne schovává v budce a je při kontrole agresivní. Dnes jsem pozoroval při krmení samce že lozí za samicí do budky a pokud samice vyleze tak se jí snaží zahnat do budky. Vypadá to že jsou v toku oba tak uvidíme. Jinak Vašim dejte ještě určitě čas. Hnízdní sezóna teprve začíná. Před časem jsem je již choval i odchovával a zasedávali až v červenci, jako poslední ze všech amazonků.

21.4.2021 04:59
exotchov

XXX.XXX.168.151

Jestli jsou pres noc kazdy sam,tak asi dvakrat neharmonizuji,preparoval bych

21.4.2021 08:26
ok312157

XXX.XXX.167.57

Dobrý den.
Pokud se přes den probírají tak nevidím problem, že by neharmonizovali. V první řadě máte určené pohlaví? Poté jak krmíte, jaké mají prostory, budku, rozměry atd. To zde neuvádíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík