Kakariky modrý

Prodám Kakariki modrého - Prodám kakariky modrý 2 samec 1 samičku kremino s...
Dobrý den,
měl bych dotaz. Do jakého věku jsou samice schopné vyvádět mladé.
Loni jsem si koupil chovný pár kdy samice je rok 16 a samec rok 18. Asi je moc pozoruji ale zatím se k ničemu nemají. Chovám je ve venkovní voliéře a byli tam i přes zimu. Krmím je směsí zrnin k tomu prodávám ovoce a trávu. Je možné, že ještě zasednou. Děkuji za rady.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Chtělo to koupit pár 20 a mohl jste se radovat,že nasedají.
Proti andulkám by měli mít přístup k drnům. Volná zem kde můžou hrabat je ideální. Stejně tak velká miska s vodou,koupou se moc rádi. Měl jsem tu samici co měla mladé v 11letech. Ještě na ně může působit změna prostředí. Ještě se usadí a pak jim musíte brát budky, jinak mají mladé pořád.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chtělo to koupit pár 20 a mohl jste se radovat,že nasedají.
Zdravím,
nezlobte se na mě, ale Vaše odpověď ve smyslu měl jste koupit mladší je k ničemu.Proč nenapíšete raději nějakou zkušenost ve vašem chovu, která by tazateli pomohla?
Pterodactyll tak udělal podělil se o vlastní zkušenost.
filipo
napsal(a):
Dobrý den,
Loni jsem si koupil chovný pár kdy samice je rok 16 a samec rok 18. Asi je moc pozoruji ale zatím se k ničemu nemají. Chovám je ve venkovní voliéře a byli tam i přes zimu. Krmím je směsí zrnin k tomu prodávám ovoce a trávu. Je možné, že ještě zasednou. Děkuji za rady.
Ještě se zeptám jestli u předchozího majitele odchovávali mladé.
Pokud ano tak je jen otázkou času než se vše povede. Musíte vzít v potaz i bláznivé počasí letošní jaro a změnu prostředí.
Vydržte, trpělivost přináší výsledky.
filipo
napsal(a):
Dobrý den,
Určitě by hodně pomohlo přidávat klíčené a vaječnou míchanici.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Ladamusa
napsal(a):
Zdravím,
nezlobte se na mě, ale Vaše odpověď ve smyslu měl jste koupit mladší je k ničemu.Proč nenapíšete raději nějakou zkušenost ve vašem chovu, která by tazateli pomohla?
Pterodactyll tak udělal podělil se o vlastní zkušenost.
Nemám proč se zlobit,že měl koupit mladý pár je normální postup.Nákup starších i velmi dobrých "osvědčených" párů se mnohdy nevyplácí a to je právě jedna ze zkušeností v mém chovu.Tímto jsem se doufám k vaší spokojenosti také podělil.
pterodactyll
napsal(a):
Proti andulkám by měli mít přístup k drnům. Volná zem kde můžou hrabat je ideální. Stejně tak velká miska s vodou,koupou se moc rádi. Měl jsem tu samici co měla mladé v 11letech. Ještě na ně může působit změna prostředí. Ještě se usadí a pak jim musíte brát budky, jinak mají mladé pořád.
Dostávají drn, vaječnou míchanici, větvičky k okusu, ovoce a velkou misku na koupání. Tento rok počkám a uvidím jak dopadne příští. Změna prostředí mě také nadla. Děkuji.
Ladamusa
napsal(a):
Ještě se zeptám jestli u předchozího majitele odchovávali mladé.
Pokud ano tak je jen otázkou času než se vše povede. Musíte vzít v potaz i bláznivé počasí letošní jaro a změnu prostředí.
Vydržte, trpělivost přináší výsledky.
Na to jsem se také ptal. Loni mladé neměli ale předloni ano. Ještě bych to viděl, že samice odpočívá. Počkám na příští rok.
filipo
napsal(a):
Dostávají drn, vaječnou míchanici, větvičky k okusu, ovoce a velkou misku na koupání. Tento rok počkám a uvidím jak dopadne příští. Změna prostředí mě také nadla. Děkuji.
Tak jim dejte čas. Klíčené také stimuluje, jak již tu někdo psal,ale hlavní je trpělivost patří k těm co se většinou množí snadno. A když se to nepovede,nic se neděje. Jsou to krásní ptáci a mladý párek seženete velmi snadno. A to v různých mutacích. Ať se daří.🐦🐦🐦
pterodactyll
napsal(a):
Tak jim dejte čas. Klíčené také stimuluje, jak již tu někdo psal,ale hlavní je trpělivost patří k těm co se většinou množí snadno. A když se to nepovede,nic se neděje. Jsou to krásní ptáci a mladý párek seženete velmi snadno. A to v různých mutacích. Ať se daří.🐦🐦🐦
Taky jsem si říkal, že kdyby z toho nic nebylo tak se prd stane. Tihle ptáci se mi líbí a nebudu je měnit jen proto, že letos nenesou. Mám je jako relax. Děkuji za informace. Také ať se Vám daří.