Andulky 11/24 - 2/25

Prodám Andulku vlnkovanou - Prodám andulky 11/24 - 2/25. Výběr z více kus...
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Moje andulka (samec, asi 8 let) má už docela dlouhou dobu poškozené letky. Mám ještě jednu andulku a jsou spolu v kleci, nicméně si myslím že si peříčka poškozuje sám. Měl je totiž poškozené i předtím než jsme pořídily druhou andulku. Kvůli tomu bohužel špatně létá a řekla bych že má trochu nadváhu. Jeho strava se skládá ze směsi pro andulky (především prosa), ovoce a zeleniny (nejčastěji okurky a pampelišky(případně salátu), případně jablka. Nic jiného nejí) a má k dispozici sépiovou kost.
Bohužel dneska k tomu všemu dostal i průjem a začíná být apatický. A já se začínám o něho vážně bát.
Fotku trusu nemám, je od toho spíše špinavý. Dala jsem ho do jiné klece, aby byl oddělený od druhé andulky, přikryla jsem mu z části klec, aby měl klid a k jídlu má teď jenom proso a samozřejmě vodu.
Můžu pro něj ještě něco udělat? Nevím jestli je dobrý nápad ho brát k veterináři, bojím se, že ten stres by ho spíš oddělal.
Přikládám vám nějaké fotky, první čtyři jsou několik dní staré a poslední dvě jsou dnešní.
Předem děkuji všem ta odpovědi.