Přepeřování nebo zdravotní problém?

Andulka vlnkovaná
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2021 09:45
luucieez

XXX.XXX.147.202

Dobrý den,

naší andulce se objevila lysinka nad zobáčkem. Andulka je starší, 8 let, ale v dobré fyzické kondici, změnu chování nebo nechuť k jídlu nepozoruji. Mám ale starost, abych něco nezanedbala. Nehci ji stresovat cestou na veterinu pokud zvládnu pomoct sama. Má s tím, prosím, někdo zkušenost? Může to být přepeřování? Děkuji za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2021 12:04

luucieez napsal(a):
Dobrý den,

naší andulce se objevila lysinka nad zobáčkem. Andulka je starší, 8 let, ale v dobré fyzické kondici, změnu chování nebo nechuť k jídlu nepozoruji. Mám ale starost, abych něco nezanedbala. Nehci ji stresovat cestou na veterinu pokud zvládnu pomoct sama. Má s tím, prosím, někdo zkušenost? Může to být přepeřování? Děkuji za rady

Chtělo by to detailnější foto, ale přijde mi to jakoby tam měla už nové peří? Jen ještě v pysku.

14.5.2021 14:05
luucieez

XXX.XXX.147.202

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chtělo by to detailnější foto, ale přijde mi to jakoby tam měla už nové peří? Jen ještě v pysku.

Bohužel se tak brání, že se to o moc lépe vyfotit nedá. Jsem absolutní laik, taky mi ale přijde, že se tam něco klube. Místo bez peříček se už třetí den zvětšuje a tak se bojím, že je to něco vážného. každopádně děkuji za reakci.

14.5.2021 15:02

luucieez napsal(a):
Bohužel se tak brání, že se to o moc lépe vyfotit nedá. Jsem absolutní laik, taky mi ale přijde, že se tam něco klube. Místo bez peříček se už třetí den zvětšuje a tak se bojím, že je to něco vážného. každopádně děkuji za reakci.

Zkuste případně video. 😉

Ono je občas nová brka svědí a zkouší si to třít o bidlo, atd. Každopádně pozorovat, kdyby se to horšilo, tak určitě k veterináři. Ideál přímo na papoušky - seznam najdete zde https://www.ararauna.cz/veterinarni-ordinace/

Přidejte reakci

Přidat smajlík