Pap.červenokřídlý, mláďata se nevylíhnou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2021 21:07
emil0070@seznam.cz

XXX.XXX.176.3

Mám takový problém, už třetím rokem mi samice sedí na vajíčkách a ani jednou se mláďata nevylíhla.
Když je rozbiju, tak jsou tam vyvinutá mláďata. Mě to připadá, že týden před vylíhnutím prostě zahynou.
Nesetkal jste se někdo s tím taky?
Poradí mi někdo?
Díky.
Emil

23.5.2021 05:30
exotchov

XXX.XXX.168.151

Setkalo se stim mnoho chovatelu. Ja to resil takze jsem samici prodal a poridil jinou. Ale muzete skouset dal.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2021 09:09

exotchov napsal(a):
Setkalo se stim mnoho chovatelu. Ja to resil takze jsem samici prodal a poridil jinou. Ale muzete skouset dal.

...komu jste ji prodal...???

23.5.2021 09:15
Karel1979

XXX.XXX.152.95

emil0070@seznam.cz napsal(a):
Mám takový problém, už třetím rokem mi samice sedí na vajíčkách a ani jednou se mláďata nevylíhla.
Když je rozbiju, tak jsou tam vyvinutá mláďata. Mě to připadá, že týden před vylíhnutím prostě zahynou.
Poradí mi někdo?
Díky.
Emil

Nechte udělat vyšetření samice a vajec může mít nějaký zánět něco něco podobného vím že po přeleceni atb.se to může zlepšit doporučuji odborníka na exoty.At se daří všem Karel

23.5.2021 10:51

emil0070@seznam.cz napsal(a):
Poradí mi někdo?
Díky.
Emil

A nechal jste samici vyšetřit? Uhynulá mláďata ve vajíčkách?

Pokud dál sedí dobře, tak to vypadá na nějakou infekci. 🤔

23.5.2021 11:10
exotchov

XXX.XXX.168.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...komu jste ji prodal...???

Zbytecne starosti.

23.5.2021 11:52
kubanec

XXX.XXX.103.242

Jednou se tu řešil podobný případ a jeden pán napsal dej ji do výkupu a nastala smršť nadávek a co ten druhý chovatel někde v zahraničí co si ji koupí jak on k tomu přijde,! Takže radím dejte ji utratit léčení je dražší jak pořízení nový

23.5.2021 11:54
eli22

XXX.XXX.58.43

exotchov napsal(a):
Zbytecne starosti.

Možná, že si někdy taky nějakou podobnou od někoho koupíte. Ale to nevadí, zbytečná starost.

23.5.2021 13:19
exotchov

XXX.XXX.168.151

eli22 napsal(a):
Možná, že si někdy taky nějakou podobnou od někoho koupíte. Ale to nevadí, zbytečná starost.

Nekupuji starsi,pouze mlade a to jiz nekolik let,zbytecna starost. takze to opravdu nevadi.,no ale zde jsou vsichni poctivci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík